Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προσπάθησαν να «σπρώξουν» στις φυλακές Δομοκού 20 κινητά μέσα σε δέμα

Απετράπη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους η προσπάθεια εισαγωγής 20 κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM στις φυλακές Δομοκού, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Δομοκού, σε δέμα που προοριζόταν για κρατούμενο, εντοπίστηκαν 20 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και κάρτες SIM. Τα ευρήματα (τηλέφωνα και κάρτες SIM)παραδόθηκαν στις αστυνομικές Αρχές.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, στη σχετική ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «αξίζουν συγχαρητήρια» στο προσωπικό του καταστήματος κράτησης Δομοκού (εξωτερικούς φρουρούς και σωφρονιστικούς υπαλλήλους) για «την ευσυνειδησία και την εγρήγορση στην άσκηση των καθηκόντων τους» και καταλήγει: «Η προσπάθεια για τη νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία των φυλακών συνεχίζεται».

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...