Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/3/2018

Καλό Σαββατοκύριακο! Επιτέλους στον Έρωτα θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε! Εκείνοι που σήμερα θα βρουν τον… ερωτικό τους δρόμο, είναι τα Ζώδια της Φωτιάς αλλά και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου! Αξιοσημείωτη είναι και η οικονομική εύνοια της ημέρας, για τα συγκεκριμένα Ζώδια!

Κριός

Γενικά
Είσαι άτομο γεμάτο ζωντάνια, Κριέ, δεν ησυχάζεις ποτέ και βρίσκεσαι πάντα σε μια συνεχή αναζήτηση. Έχεις μια έμφυτη περιέργεια και θέλεις να έχεις εικόνα για όλα. Είσαι φιλομαθής και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού έχεις πραγματική γνώση πάνω σε πάρα πολλά θέματα και συνεχώς εντυπωσιάζεις τους συνομιλητές σου. Δώσε έκταση στις γνώσεις και τις σπουδές σου πάνω στο πιο ενδιαφέρον για σένα αντικείμενο και είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου, καθώς είναι κατάλληλη μέρα για αναζήτηση λύσεων. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ευνοείσαι από το πλανητικό σκηνικό για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Κριέ, αλλά εσύ έχεις άγχος, αφού θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα
που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας


Ταύρος

Γενικά
Η ευαισθησία που σε διακρίνει, Ταύρε μου, είναι μεγάλη και αυτό σε κάνει να πληγώνεσαι εύκολα. Οι άνθρωποι γύρω σου μοιάζουν τόσο σκληροί, που σε θλίβουν και γι’ αυτό κλείνεσαι στον εαυτό σου. Παρατήρησε όμως καλύτερα γύρω σου και θα δεις, πως οι περισσότεροι κρύβονται πίσω από τη μάσκα της σκληρότητας για να μην πληγωθούν. Πλησίασε, λοιπόν, τους ανθρώπους και θα βρεις πολλούς που έχουν όμορφα αισθήματα κι ευαισθησίες, και θα γίνουν φίλοι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν, που αφορούν τη σχέση σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αγχώνεσαι στη δουλειά σου, Ταύρε. Πρέπει να χαλαρώσεις, να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και πως οι βάσεις που έχεις βάλει είναι γερές. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018! Προβλέψεις για τα ζώδια!

Δίδυμος
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, Δίδυμε, θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Έτσι όμως, όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα, αφιερώνεσαι στη λύση του και εγκαταλείπεις πολλά άλλα σημαντικά, όπως η φιλική σου ζωή. Νιώθεις βέβαια μεγάλη ικανοποίηση όταν όλα έχουν την κατάληξη που εσύ θέλεις και το θεωρείς προσωπική σου επιτυχία, θα μπορούσες όμως να συνδυάζεις λίγο τα πράγματα και να μην αποξενώνεσαι από τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς έχουν κι αυτοί την ανάγκη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Αρκετές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Στα οικονομικά φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Η μεγάλη ανάγκη σου για ασφάλεια, Καρκίνε, πηγάζει μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, που σε έκαναν να νιώθεις ότι εκτίθεσαι σε κίνδυνο και χρειάζεσαι προστασία. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, πρέπει να ηρεμήσεις και να καταλάβεις, ότι πλέον η ζωή σου έχει οδηγηθεί σε καινούργια μονοπάτια και οι παλιές ανασφαλείς εποχές έχουν πια περάσει. Διώξε το φόβο από μέσα σου και απόλαυσε την ηρεμία που σε περιβάλει. Χαμογέλα στα προσφιλή σου πρόσωπα και κατάκτησε με σιγουριά όλα όσα σου αξίζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κανονίσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου, Καρκίνε, για να περάσεις όμορφα και να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα και βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, το να υλοποιείς αυτό που εμπνεύστηκες, σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις το βήμα παραπέρα. Το να κρατάς κλεισμένες στο σπίτι τις δημιουργίες σου και να τις θαυμάζεις μόνο εσύ, είναι λάθος. Πίστεψε στο ταλέντο σου και βρες το θάρρος να δείξεις τα έργα σου στους πολλούς. Ζήτησε τη γνώμη ανθρώπων, που έχουν τη γνώση και μπορούν να κρίνουν, και σίγουρα θα οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, φρόντισε να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να περάσετε και οι δύο καλά, όπως θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Λέων, θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σύνεση, χωρίς να κάνεις βιαστικές ενέργειες.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη


Παρθένος

Γενικά
Πάντα θέλεις να υπάρχει πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, Παρθένε, και φροντίζεις να είναι όλα οργανωμένα, με κάθε λεπτομέρεια. Ταράζεσαι όμως, όταν κάτι συμβαίνει ξαφνικά και δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις. Τα πράγματα είναι εύκολα, όταν υπάρχει άπλετος χρόνος για να αντιδράσεις, πρέπει όμως να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μάθει να λειτουργεί και κάτω από καθεστώς πίεσης. Σήμερα, η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθείς, σε ευνοεί και θα βρεις τον τρόπο να αποκτήσεις ψυχραιμία και γρήγορη αναλυτική σκέψη, ώστε να είσαι ασυναγώνιστος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις λίγο να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά, ενώ προσπαθείς να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις, και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Ο Άρης στον Αιγόκερω ως 26/5 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3 θα ταλαιπωρηθούν

Ζυγός

Γενικά
Σε έχει κουράσει η ζωή μακριά από την ύπαιθρο, Ζυγέ, και το καθημερινό, γεμάτο άγχος τρέξιμο. Θα ήθελες να ζεις σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον, πιο κοντά στη φύση, με λιγότερη πίεση και καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε τρομάζει όμως λίγο η αποξένωση από τον τωρινό τρόπο που ζεις και η απομάκρυνση από τους γνωστούς και τους φίλους. Έξω από τις μεγάλες πόλεις πάντως, οι άνθρωποι συνήθως είναι πιο ήρεμοι και φιλικοί, οπότε αν πραγματικά το επιθυμείς, εξέτασέ το σοβαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ζυγέ, να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που έχεις και σήμερα να δεις τη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, θα πάει σήμερα αρκετά καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα καινούργια σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!


Σκορπιός

Γενικά
Έχεις καταφέρει, Σκορπιέ, να ρυθμίσεις την καθημερινότητα σου και να μην αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες. Είσαι άνθρωπος των άμεσων λύσεων. Έχεις, λοιπόν, καταφέρει να διαθέτεις ελεύθερο χρόνο, τον οποίο όμως δε διαχειρίζεσαι πάντα σωστά. Δεν είναι χρήσιμο να ξοδεύεις το χρόνο αυτό σε πράγματα που ευχαριστούν μόνο εσένα, αντίθετα θυμήσου να χαρίζεις λίγο και στα προσφιλή σου πρόσωπα, που το έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι στα ύψη τους! Είναι σίγουρο, ότι αν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Σήμερα θα γίνουν με επιτυχία κάποιες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, αφού θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, δε θα αφήνεις το παραμικρό περιθώριο στους άλλους να αμφισβητήσουν την ορθότητα των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και πολλές φορές θα κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Θυμήσου πάντως να ακούς τις απόψεις των άλλων, αφού κάποιες φορές μια άλλη οπτική μπορεί να σε κάνει να εντοπίσεις λάθη και παραλήψεις, βελτιώνοντας τις δικές σου προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στη σχέση σου, Τοξότη. Πρέπει να αναρωτηθείς, μήπως αυτή η κατάσταση οφείλεται σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Τοξότη, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Έχεις αφήσει άλλους να επεμβαίνουν στη ζωή σου, Αιγόκερέ μου, και να σου επιβάλουν τις δικές τους ανάγκες. Αυτό πρέπει να βρεις τρόπο να το σταματήσεις οπωσδήποτε, διότι σου προξενεί μεγάλο κακό. Σε κάνει να μην παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να χάνεις την ευκαιρία, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και δυνατότητες. Δράσε άμεσα και σεβάσου τα «θέλω» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Αιγόκερε, θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο. Εσένα, που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στον Κριό θα ευνοήσει, για να βρεις το καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, αλλά και λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Υδροχόος

Γενικά
Τελικά, Υδροχόε, βρήκες τον τρόπο να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και αυτό σου έχει δώσει μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση. Κατάλαβες στην πράξη, πως η απογοήτευση οδηγεί σε τέλμα και το μόνο που σου προσφέρει ώθηση είναι η προσπάθεια. Μην εγκαταλείψεις, λοιπόν, την ενεργητικότητα και πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο, πράγμα που μπορείς να διδάξεις και σε όποιον έχεις δίπλα σου. Έχε αισιοδοξία, δύναμη και όλα στο εξής, θα πηγαίνουν καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις που έχεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς έξυπνα, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, Ιχθύ, με το δυναμισμό που θα σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να αναπτυχθείς σε ένα εντυπωσιακό πνευματικό επίπεδο! Έχεις υψηλά ιδεώδη και αγωνίζεσαι για έναν καλύτερο κόσμο. Παίρνεις μέρος σε κοινωνικές δράσεις, προσφέροντας χρόνο και εργασία. Έχεις από παιδί οράματα και ευαισθησίες, φροντίζοντας να τα κάνεις πράξη σε όφελος όχι μόνο δικό σου, αλλά κι αυτών που το έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου, που είναι πολύ ευγενικά και όμορφα. Σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά – σιγά στη δουλειά σου, Ιχθύ, να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Οι επαγγελματικές συμφωνίες σήμερα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα κινηθούν θετικά. Οι ενέργειές σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ