Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146-147-148

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146-147-148

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143 ΕΔΩ 144 ΕΔΩ 145 ΕΔΩ 146 ΕΔΩ

Επεισόδιο 143

Ο Θεοχάρης, είναι βέβαιος ότι η Αμαλία τα γνώριζε όλα, εκείνη όμως δεν το παραδέχεται για να τον προστατεύσει. Στο μεταξύ η Άννα και ο Αλέξανδρος, μετράνε τις μέρες που τους χωρίζουν, ανυποψίαστοι για όσα συμβαίνουν γύρω τους. Ο Ορφέας, βάζει σε κίνδυνο την υγεία του, προκειμένου ν’ απομακρύνει το πτώμα της Αγγελικής από το σπίτι. Η Τατιάνα, αρχίζει ν’ αναθεωρεί για την ενοχή του Άγγελου. Η Γεωργία εξακολουθεί να πολιορκεί τον Παύλο, ο οποίος τρέμει μην το ανακαλύψει η Μάρθα. Ο Αλέξανδρος θυμάται πού έχει ξαναδεί τον Στέφανο…

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: “Θέλω πίσω το παιδί μου!”: Εκβιασμός σοκ από την Ελπίδα στον Στέφανο!


Επεισόδιο 144

Ο Αλέξανδρος αναγνωρίζει τον Στέφανο και του εξηγεί από πού…. Η Μαργκώ λέει στον Τόνυ πως πιστεύει ότι πίσω από όλα αυτά είναι οι μεγαλέμποροι όπλων. Μια συνάντηση του μ’ έναν πολύ επικίνδυνο άντρα την επιβεβαιώνει. Η Βέρα αρχίζει να παρασύρεται από την τρέλα και το πάθος του Νικόλα, ενώ ο έρωτας του Τόνυ και της Τατιάνας φουντώνει. Το γράμμα του Ορφέα αθωώνει με στοιχεία τον Άγγελο, ενώ ο Στέφανος ζητάει από την Νικόλ να ξεκαθαρίσει πρώτα με τον γάμο της για να υπάρξει μέλλον γι αυτούς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 145
Ενώ ο Τόνυ και η Άννα πιστεύουν ότι η απόφαση για τον χωρισμό τους είναι οριστική και ετοιμάζονται να προχωρήσουν τις ζωές τους, τα σχέδιά τους θα αλλάξουν από τη βίαιη παρέμβαση ενός πολύ επικίνδυνου ανθρώπου, που δείχνει να κινεί τα νήματα. Στο μεταξύ, στην Αθήνα, η Βέρα παρασύρεται από τον Νικόλα σε μια δίνη ερωτικού πάθους, που τη φέρνει στα όριά της… Η Νικόλ, αφήνει σε εκκρεμότητα αυτό που έχει συμβεί ανάμεσα σ’ αυτή και τον Στέφανο και επιστρέφει στο Λονδίνο. Παραδέχεται στον Ιωσήφ ότι ένας άλλος άντρας κυριαρχεί πια στο μυαλό και την καρδιά της. Ο Ορφέας σε κακή κατάσταση μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένεια Μελά, με χαρά και ενθουσιασμό, πληροφορείται την αποφυλάκιση του Άγγελου.

Επεισόδιο 146

 Ο Τόνυ, προσπαθεί να ηρεμίσει την Άννα, η οποία παρά το σοκ που υπέστη, δείχνει αποφασισμένη να μην υποκύψει στις απειλές των εκβιαστών. Η Τατιάνα ειδοποιείται απ’ την υπηρεσία της ότι βρέθηκε ένα καμένο πτώμα στην Αίγινα, την ίδια στιγμή που ο Ορφέας χειρουργείται εκτάκτως για αφαίρεση σπλήνα. Η Βέρα δείχνει μαγεμένη από τον Νικόλα, παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του κι οι αντιστάσεις της λυγίζουν. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει εσπευσμένα απ’ τα Μετέωρα, λόγω της αποφυλάκισης του Άγγελου. Η Τατιάνα κάνει όνειρα για τον γάμο της, αγνοώντας ότι ο Τόνυ, κάτω απ’ την πίεση των εκβιασμών, βρίσκει διέξοδο για ακόμα μία φορά στις ουσίες. Ο «Στρατηγός» βλέποντας την επιμονή της Άννας στέλνει τους μπράβους του να της δώσουν ένα πολύ σκληρό… «μάθημα»!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 147

Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλουν στο σπίτι της Άννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει. Η Μαργκώ μιλάει με τον «Στρατηγό» και αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για την μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Ρίτσαρντ! Η Αμαλία βυθίζεται όλο και περισσότερο στους φόβους της και σιγά σιγά φαίνεται να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Στο μεταξύ, ο Παύλος πάει βαρκάδα με τη Γεωργία, κρυφά από τη Μάρθα! Ο Άγγελος αποφυλακίζεται και ένα τραπέζι στήνεται για την επιστροφή του στην Αίγινα! Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τη Βέρα να πάει μαζί του στο Μπουένος Άιρες και η πρότασή του την ιντριγκάρει απίστευτα! Την ίδια μέρα της κάνει μια έκπληξη που είναι άκρως δελεαστική, γεγονός που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση..


Επεισόδιο 148

Η Άννα «διαλυμένη» και φοβισμένη μετά την επίθεση δεν ξέρει τι απόφαση να πάρει… Ο Αλέξανδρος την ψάχνει απεγνωσμένα αλλά εκείνη δεν του απαντάει γιατί δεν είναι σε θέση να του πει την αλήθεια… Ο Άγγελος έχει μια συγκινητική συνάντηση με τον Ορφέα. Η Βέρα γοητεύεται όλο και περισσότερο από τον Νικόλα… Ο Θεοχάρης αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι υπάρχει στη ζωή της και αποφασίζει να το ψάξει… Ο Σάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριά ποινή, ενώ η Όλγα είναι εγκλωβισμένη σε μια σχέση που δεν θέλει πια. Η Νικόλ καταθέτει αγωγή διαζυγίου, ο Ιωσήφ αρνείται να πιστέψει ότι το εννοεί. Η Άννα παίρνει τη πιο σκληρή απόφαση της ζωής της… μία απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα!

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 149-150-151-152 ΕΔΩ
153-154 ΕΔΩ
155-156-157-158-159-160 ΕΔΩ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

134 ΕΔΩ
135 ΕΔΩ
136 ΕΔΩ
137 ΕΔΩ
138 ΕΔΩ
139 ΕΔΩ
140 ΕΔΩ
141-142 ΕΔΩ

143 ΕΔΩ
144 ΕΔΩ
145 ΕΔΩ
146 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ