Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 137-138-139-140-141-142

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 137-138-139-140-141-142
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 137 ΕΔΩ 138 ΕΔΩ 139 ΕΔΩ 140 ΕΔΩ 141 ΕΔΩ 142 ΕΔΩ

Επεισόδιο 137

Ο Ορφέας, αποφασίζει να κλείσει για πάντα το στόμα της Αγγελικής προκειμένου να μη μιλήσει πουθενά για αυτά που διάβασε στο γράμμα…

Το υπηρεσιακό όπλο του Σάκη, εξαφανίζεται μυστηριωδώς απ’ το σπίτι της Όλγας, προκαλώντας αναστάτωση στον ίδιο, αλλά κι εντάσεις στο ζευγάρι.
 Στο μεταξύ η Άννα επιχειρεί να μιλήσει στον Θεοχάρη για την κοινή τους απόφαση με τον Τόνυ να χωρίσουν, αλλά οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό.
Η Μαργκώ δίνει άδεια μια εβδομάδα στη Νικόλ, με σκοπό να την απομακρύνει από την Άννα, έχοντας κάποιο ύπουλο σχέδιο στο μυαλό της. 
Η επόμενη μέρα ξημερώνει, βρίσκοντας την οικογένεια Μελά, καθώς και τη Βέρα, ν’ ανησυχούν απ’ την περίεργη εξαφάνιση της κυρίας Αγγελικής…

Επεισόδιο 138

Ο Ορφέας βρίσκεται σε απόλυτο πανικό γιατί δεν μπορεί να ξεφορτωθεί το πτώμα της Αγγελικής. Ο έρωτας της Τατιάνας με τον Τόνυ φουντώνει, ενώ ο Στέφανος συνειδητοποιεί σταδιακά την δύσκολη παιδική ηλικία της Αλκυόνης. 

Η εξαφάνιση της Αγγελικής έχει αναστατώσει την οικογένεια Μελά, την ώρα που ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μπελά της Γεωργίας. 
Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την υγεία της Αφροδίτης ενώ προσπαθεί να καθησυχάσει και την Άννα. Μια έξοδος του Τόνυ και της Τατιάνας τους φέρνει ξαφνικά αντιμέτωπους με τον Αλέξανδρο.
 Η συνεργασία της Βέρας με τον Νικόλα τους φέρνει κάθε μέρα και πιο κοντά…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 139

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η κυρία Αγγελική και η οικογένεια Μελά καλείται να καταθέσει.

 Στο Λονδίνο, η Νικόλ καταλαβαίνει ότι ο Ιωσήφ την απατά πάλι, οπότε χωρίς καμία προειδοποίηση τον παρατάει και φεύγει για την Ελλάδα με τελικό προορισμό τα Μετέωρα.
 Ο Τόνυ και η Τατιάνα, έχουν πια συνειδητοποιήσει πως αυτό που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, είναι πιο δυνατό απ’ ότι πίστευαν. 
Ο Τόνυ τηλεφωνεί στη Μαργκώ για να της ανακοινώσει πως θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Νικόλας και η Βέρα μέσα από τις πρόβες του αργεντίνικου τάνγκο έρχονται όλο και πιο κοντά. 
Βγαίνουν για φαγητό και ο Νικόλας φαίνεται να θέλει να μάθει περισσότερα για τη Βέρα και το παρελθόν της.

Το τατουάζ Επεισόδιο 140

Η προοπτική να εγκαταλείψει ο Τόνυ την θέση του Προέδρου της εταιρείας στο Λονδίνο, για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, αντί να χαροποιεί ανησυχεί την Μαργκώ η οποία δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. 

Η Μάρθα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο είναι εκνευρισμένη, ενώ η παλιά αγαπημένη του Παύλου εξακολουθεί να τον πολιορκεί.
 Ο Αλέξανδρος, θυμώνει με τον Ορφέα, μη μπορώντας να καταλάβει για ποιο λόγο δεν θέλει να έχει κανείς από την οικογένεια, κλειδιά του σπιτιού του και χωρίς καν να φαντάζεται το «μυστικό» που κρύβεται εκεί μέσα. 
Ο Ιωσήφ, επιλέγει το εξοχικό της Νικόλ, για τις ερωτικές του ατασθαλίες, μόνο που αυτή τη φορά αγνοεί ότι φιλοξενείται εκεί η Άννα. 
Την ίδια στιγμή στα Μετέωρα, η Νικόλ περνάει ευχάριστα, απολαμβάνοντας την συντροφιά του Στέφανου. 
Ο Σάκης δεν σταματά να επεμβαίνει στα προσωπικά της Όλγας, εξοργίζοντάς την. Ο Τόνυ, αιφνιδιάζει την Τατιάνα, κάνοντάς της πρόταση γάμου!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: “Θέλω πίσω το παιδί μου!”: Εκβιασμός σοκ από την Ελπίδα στον Στέφανο!

Το τατουάζ Επεισόδιο 141

Ο Παύλος καταφέρνει τελικά και κάνει έκπληξη στη Μάρθα για την επέτειο τους και η οικογένεια Μελά κάνει ένα τεράστιο γλέντι για να το γιορτάσει!

 Η Άννα βρίσκεται εξ’ απροόπτου στο εξοχικό της Νικόλ και ο Ιωσήφ προσπαθεί να φυγαδέψει την ερωμένη του! 
Στο μεταξύ, η Μαργκώ βάζει άλλη μια «τρικλοποδιά» στον Θεοχάρη και του αναβάλει πάλι τα σχέδια. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει τυχαία τι ετοιμάζει η Όλγα στα Μετέωρα και πάει έξαλλος να τη βρει!
 Η Τατιάνα λαμβάνει ακόμα ένα γράμμα από τον Γενάρη και μένει άφωνη με το περιεχόμενο του!
 Η Νικόλ πάει βόλτα στο δάσος με τον Στέφανο, αυτή τη φορά όμως οι δυο τους έρχονται πάρα πολύ κοντά…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 142

Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης προσπαθούν να καταλάβουν αν το γράμμα το έστειλε πράγματι ο «Γενάρης», καθώς αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στον Άγγελο.

 Ο Παύλος έχει βρει τον μπελά του με την Γεωργία και υποχρεώνεται να λέει ψέματα στην Μάρθα. Ο Στέφανος και η Νικόλ νιώθουν αμήχανα μεταξύ τους, ενώ ο Αλέξανδρος δέχεται τελικά την βοήθεια της Όλγας σχετικά με την οικοδομή στη Καλαμπάκα. 
Ο Τόνυ μαθαίνει από τις ειδήσεις τον ρόλο που έπαιξε ο Ρίτσαρντ στον θάνατο του πατέρα του. 
Την ίδια στιγμή δύο άγνωστοι πυροβολούν και σκοτώνουν τον Ρίτσαρντ και πυροβολούν και την Μαργκώ.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146-147-148 ΕΔΩ
149-150-151-152 ΕΔΩ 153-154 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

135 ΕΔΩ
136 ΕΔΩ
137 ΕΔΩ
138 ΕΔΩ
139 ΕΔΩ
140 ΕΔΩ
141 ΕΔΩ
142 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ