Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125-126-127

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125-126-127

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125 ΕΔΩ 126 ΕΔΩ 127 ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125

Η Σάρα εξαφανίζεται μετά το φιλί με τον Άρη αφήνοντάς τον να μην ξέρει τι να πιστέψει.

 Ο Μάρκος και η Σοφία πηγαίνουν με αγωνία τη Ζωή στη γυναικολόγο, που προσπαθεί να τη συνεφέρει και να της επισημάνει τους κινδύνους της κακής ψυχολογίας για την εγκυμοσύνη.
Ο Βίκτωρας ανησυχεί για τη σύλληψη του Θανάση , την ώρα που ο Τάσος χάρη στη Μπούντρου απαλλάσσεται από τις άδικες κατηγορίες. 
Η Ζωή παλεύει για χάρη του μωρού να νικήσει τη στενοχώρια της για την τροπή που πήρε η ιστορία της με τον Άρη, ενώ ο Άρης εγκλωβισμένος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σταθεί στο πλευρό της. 
Ο Μάρκος αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη από τον Άρη για τα όσα τον κατηγορούσε εδώ και χρόνια, δεν τον συγχωρεί όμως για τον τρόπο που φέρθηκε στην κόρη του…. 
Η Τέση πείθει την Κική να συναντηθεί με τον Βίκτωρα για να ζητήσει χρηματοδότηση για την εκπομπή.
 Ο Άρης μαθαίνει ότι πίσω από την κίνηση του Παύλου με τις μετοχές βρίσκεται ο Μάρκος και τσακώνεται άσχημα μαζί του. 
Την ίδια οργισμένη αντίδραση έχει και η Ζωή μαθαίνοντας το τι έκανε ο πατέρας της. Πάνω σ’αυτήν τη σύγκρουση, ο Άρης λέει στη Μαρίνα την αλήθεια. Εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζωής.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 126
Ο Άρης έχει αποκαλύψει στη Μαρίνα ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζωής, εκείνη προσποιείται μία κρίση και την οδηγούν στο νοσοκομείο αφήνοντας τη Ζωή κουρέλι από τις ενοχές.
 Ο Βίκτωρας ξεμπροστιάζει τη Σάρα και απαιτεί να μάθει τις προθέσεις της.
 Η σχέση του Τάσου και της Σοφίας χειροτερεύει, και η Μπούντρου επεμβαίνει και ζητάει από τη Σοφία να τον λυπηθεί και να είναι ειλικρινής μαζί του.
 Όλοι με εξαίρεση τον Παύλο που έχει βρει τα ψεύτικα χάπια συγκλονίζονται με την νέα περιπέτεια της Μαρίνας. Ειδικά ο Άρης φορτωμένος τύψεις γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια της.
 Ο Παύλος μεταπείθει τη Ζωή, λέγοντάς της πως ο πατέρας της είχε μόνο καλές προθέσεις όταν σκέφτηκε να αγοράσει τις μετοχές.
 Κι ενώ ο Άρης αποφασίζει να πάρει και μια δεύτερη γνώμη για την κατάσταση της υγείας της Μαρίνας, ο Παύλος της λέει ότι έχει ανακαλύψει το μυστικό της… 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127
Η Μαρίνα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Παύλο, την ψεύτικη αρρώστια της αλλά του αποκαλύπτει και τον δεσμό του Άρη και της Ζωής με σκοπό να τον κάνει σύμμαχο στα σχέδια της: εκείνη να κρατήσει στο πλευρό της τον Άρη κι εκείνος να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζωής, αρκεί ο Παύλος να μη μαρτυρήσει το ένοχο μυστικό της. 
Παράλληλα η Σάρα καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ζωής και να την ανεβάσει ψυχολογικά με σκοπό να την κάνει αντίπαλο του Άρη. 
Ο Βίκτωρας πιέζει τον Μάρκο να δώσει πίσω τις μετοχές που αγόρασε απ’ τον Παύλο, ενώ η Μαρίνα παίζοντας πάλι τον ρόλο της στοργικής συζύγου στον Άρη κάνει μελλοντικά σχέδια για τον ερχομό του μωρού.
 Η Σοφία ανακοινώνει στον Τάσο τον χωρισμό τους, ενώ ο Παύλος επισκέπτεται τον Άρη με σκοπό να του αποκαλύψει την ψεύτικη αρρώστια της Μαρίνας …
 
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 128-129-130-131-132 ΕΔΩ
133-134-135-136-137 ΕΔΩ

Επεισόδια

123 ΕΔΩ

124 ΕΔΩ
125 ΕΔΩ
126 ΕΔΩ
127 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...