Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντώνης Βγόντζας: Υποπτεύομαι ότι οι τρεις «κουκουλοφόροι» προέρχονται από τα υπόγεια του κοινού ποινικού. (VIDEO)

Την εκτίμηση ότι έχουν παραγραφεί τα ενδεχόμενα αδικήματα πολιτικών προσώπων για τη Novartis, έκανε ο γνωστός νομικός Αντώνης Βγόντζας, μιλώντας στην εκπομπή FOCUS PRESS του ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες σημείωσε:«Η Βουλή δεν θα πρέπει να εξετάσει κάποιους μάρτυρες; Μόνο τους κουκουλοφόρους έχει να εξετάσει. Φαντάζεστε τη διαδικασία με κουκουλοφόρους μέσα στη Βουλή ή μέσα από τα κανάλια της Βουλής;Τους έχουμε στους δρόμους τους κουκουλοφόρους, τους έχουμε στο πεζοδρόμιο, έχουν τολμήσει κι έχουν μπει σε νοσοκομεία, σε δικαστήρια και δεν έχουν τιμωρηθεί…
Και οι δέκα φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι θα πουν εύλογα «ποιος με κατηγορεί, τι υλικό έχετε για να με καλέσετε;» Είναι λοιπόν δυνατόν να λεχθεί κατά τρόπο που να γίνει πιστευτός και παραδεκτός στην ελληνική Δημοκρατία, να καταδικάζουμε ανθρώπους με τη χρήση κουκούλας;Οι προστατευόμενοι μάρτυρες πρέπει να φέρνουν πραγματικά στοιχεία, όχι εκτιμήσεις. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι η δικογραφία, μέχρι το Νοέμβριο του 2017, δεν είχε υπαινιγμούς, στοιχεία ή ενδείξεις εις βάρος πολιτικών προσώπων.Φέρανε κουκουλοφόρους, προφανώς βάσει σχεδίου για να μιλήσουν για τα πολιτικά πρόσωπα, όχι περιγράφοντας πράξεις τους, αλλά καταθέτοντας δικές τους εκτιμήσεις.
Και με ένα τρόπο που προδίδει τη μεθόδευση. Γιατί περί μεθόδευσης πρόκειται. Και ποιοι είναι ένοχοι για τη μεθόδευση;Μπορώ να σας κατονομάσω αυτή τη στιγμή τα πολιτικά πρόσωπα: Είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ποιοι είναι τα εκτελεστικά όργανα; Θα το δούμε, η ιστορία δεν πρόκειται να λήξει, όπως σχεδίασε η κυβέρνηση.Έχω μία υπόνοια, ότι οι τρεις συγκεκριμένοι κουκουλοφόροι πρέπει να προέρχονται από τα «υπόγεια» του κοινού ποινικού Δικαίου. Είμαι βέβαιος. Έχω όλα τα στοιχεία, αλλά αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε ότι οι τρεις κουκουλοφόροι δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας άλλος Μαμανέας, που κρατούσε στο μυαλό του pampers για να πλήξει τον Ανδρέα Παπανδρέου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ