Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Καμμένος: Ο «πολιτικός ρουφιάνος» Παπαδημούλης γλείφει τους Γερμαναράδες (video)

Απίστευτη επίθεση εναντίον του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αφού υπενθύμισε ότι ο κ. Παπαδημούλησε «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας ότι συμμετείχε σε «ακροδεξιό συλλαλητήριο», ο κ. Καμμένος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες» παρατήρησε ο κ. Καμμένος επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «πολιτικός ρουφιάνος» για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος προειδοποιώντας ότι «όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ