Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor – spoiler no 2: Κυκλοφόρησαν νέα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο ! Το 5 λεπτό φωτιά για τους Διάσημους…(Video)

Η ένταση ξεκίνησε από νωρίς και για τις δύο ομάδες στο Survivor…

Μαχητές και Διάσημοι όσο περνάει ο καιρός χάνουν την ψυχραιμία τους και θα δούμε πολλές πισώπλατες μαχαιριές!

Στο σημερινό επεισόδιο ο Νίκος Θωμάς ρίχνει τα βέλη του στην Αγγελική Κοκαλίτσα λέγοντας πως τόσο ο κόσμος όσο και οι συμπαίκτες του έκαναν καλά που την έβγαλαν υποψήφια και αποχώρησε καθώς το κοινό δεν την στήριξε και το μόνο που πρέπει να κάνουν, όπως λέει ο ίδιος μετά την αποχώρησή της είναι να δυναμώσουν σαν ομάδα!

Όσον αφορά την ομάδα των Διάσημων η Ελένη Χατζίδου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποκαλύπτει πως ο μόνος άνθρωπος που την έχει δει να κλαίει στην παραλία είναι η Ξένια των Rec, καθώς πεινούσε πάρα πολύ! Μάλιστα, η Ελένη έδωσε “στεγνά” και την Ξένια καθώς είπε πως κι εκείνη έκλαψε μαζί της το βράδυ μετά το παιχνίδι των ερωτήσεων!

Ο Στέλιος Κρητικός δηλώνει πως έχει στενοχωρηθεί πολύ με την δήλωση της τραγουδίστριας και το κλάμα της καθώς δεν το γνώριζε!

Το ίδιο υποστηρίζει και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία λέει πως έχει ακούσει κάποια παράπονα αλλά δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε στο σημείο να κλάψει! Ακόμη δηλώνει πως η Ελένη θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα, αλλά αναφέρει πως όταν έμεινε έξω από τα αγωνίσματα ήταν για το καλό της ομάδας και θα το καταλάβει αργότερα!

Στους Μαχητές θα γίνει έντονη αναφορά στον δυνατό τους παίκτη, Νικόλα, ο οποίος θα κατηγορηθεί για….αρχηγικές τάσεις! Συγκεκριμένα, η ομάδα του θα αναφέρει πως όλα θέλει να περνούν από τα χέρια του και να κάνει κουμάντο εκείνος!

Στο τέλος του βίντεο που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του Survivor θα δείτε και τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Δείτε το βίντεο παρακάτω:

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ