Χαμός και σήμερα στο Survivor. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο και δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν όμως ένας θα είναι ο νικητής.

Πόσο μεγάλο ρόλο μπορεί να παίζει η ψυχολογία στην απόδοση των παικτών καθώς... οι ισορροπίες και στις δύο ομάδες έχει χαθεί και οι μάσκες έχουν αρχίσει να πέφτουν... Διαβάστε παρακάτω...

Κόντρα Σπυροπούλου - Χατζίδου.


Η Ελένη Χατζίδου έκανε γνωστή την αντιπάθεια που έχει προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε ποτέ παρέα μαζί της! Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως αυτό που την ενοχλεί είναι κάποιες "κακομαθημένες" συμπεριφορές της Κωνσταντίνας........ενώ η Κωνσταντίνα της κατηγόρησε για διπροσωπία στον χαρακτήρα της: "Πρέπει ο κάθε άνθρωπος να δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα!
Τα καρφιά της Μελίνας και οι Μαχητές.

Μην νομίζετε ότι και στην ομάδα των Μαχητών τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού τα καρφιά δίνουν και παίρνουν! Συγκεκριμένα η Μελίνα, επιστρέφει στην κανονική της μορφή και καρφώνει ορισμένους συμπαίκτες της ότι πήγαν για διακοπές στον Άγιο Δομίνικο: "Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι είμαστε στο Survivor!"
Το αγώνισμα και ο μεγάλος νικητής.

Ένα αγώνισμα πολύ απαιτητικό! Ένας πολύ κουραστικός στίβος μάχης που δεν θα ευνοήσει καθόλου τους μεγαλόσωμους παίκτες...Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr... οι Διάσημοι, είναι ασταμάτητοι! Σίγουροι διαρροή όμως θα σας έχουμε πριν το επεισόδιο


Πηγή; .youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top