Σημερα προβλέπεται να πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια στο Twitter με αυτά που θα δούμε στο Survivor...

Μία τα "καρφώματα" από την ομάδα των Διάσημων στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μία οι Μαχητές που πήραν λίγο ψηλά τον "αμανέ" με την χθεσινή τους νίκη, θα παρακολουθήσουμε ένα εκπληκτικό επεισόδιο! Διαβάστε παρακάτω...


Πριν από λίγο μάλιστα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram ανέβηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει πλάνα με το τι θα δούμε σήμερα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο! Γιατί πλακώθηκαν με την Σπυροπούλου οι Διάσημες;

Η Μελίνα και ο Ηλίας μιλούν στην κάμερα και υποστηρίζουν πως είναι πολύ χαρούμενοι όταν η ομάδα τους τους επιλέγει να παίξουν σε ένα δύκολο και απαιτητικό αγώνισμα, όπως ήταν το χθεσινό που έπαιζαν μόνο οι δυο τους εναλλάξ!

Η Μελίνα συγκεκριμένα είπε: "Χαίρομαι απίστευτα πολύ που καταφέραμε με τον Ηλία και κερδίσαμε το έπαθλο και αποδείξαμε στην ομάδα ότι άξιζε που μας εμπιστευτήκανε" και ο Ηλίας με την σειρά του πρόσθεσε: "Το δίδυμο ξαναχτύπησε! Χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέραμε και φέραμε την νίκη στην ομάδα, επιστρέψανε τα χαμόγελα και γενικά χαίρομαι κάθε φορά που η ομάδα δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεοπ που ακολουθεί:

youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top