Πίσω από την παραγωγή του τυφώνα Survivor «κρύβεται» Τούρκος, που μάλιστα έχει καταφέρει να βρίσκεται στην καθημερινότητα του ελληνικού κοινού όχι μέσα από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά και από αλλά προγράμματα που εκαναν, κάνουν κι - από ότι φαίνεται - θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Μάλιστα, στην πρώτη χρόνια που πέρασαν Έλληνες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, είδαμε τον Acun Ilicali να παρουσιάζει το παιχνίδι όταν ο Σάκης Τανιμανιδης χρειάστηκε να λείψει, ενώ στη συνέχεια η ελληνική και η τουρκική ομάδα του survivor πέρασε μαζί μια βραδιά που - μετά τα εξαντλητικά αγωνίσματα και τον απαιτητικό στίβο μάχης - είχε κέφι, φαγητό, χορό, μέχρι και... έρωτα! Διαβάστε παρακάτω...


Η φετινή, δεύτερη χρόνια, όμως, μάλλον θα είναι ακόμα πιο... ελληνο-τουρκική!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star.gr, το ελληνικό και το τουρκικό survivor που αυτή τη στιγμή «συνυπάρχουν» στο εξωτικό νησί της Καραϊβικης, αλλά γυρίζονται σε διαφορετικές παραλίες (και διαφορετικές ημέρες) θα γίνουν ένα!

Αναμένεται με λίγα λόγια οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες να μοιράζονται την ίδια παραλία.. κάτι που θα γίνει προς το καλοκαίρι, όποτε και θα διανύουν τον τελευταίο μήνα στις καλύβες τους οι παίκτες, τρώγοντας το μετρημένο ρύζι και τις καρυδες τους...

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star.gr, η ένωση θα γίνει όταν οι Τούρκοι παίκτες και οι Έλληνες γίνουν 10.Μάλιστα, η εν λόγω κίνηση ήταν... προμελετημένη και ήταν αυτός ο λόγος που μπήκαν περισσότεροι παίκτες στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού reality επιβίωσης από ότι στον πρώτο: έπρεπε να υπάρχει αριθμητική ισορροπία στους παίκτες και ήταν ο μόνος τρόπος για να το πετύχουν από τη στιγμή που το τουρκικό παιχνίδι ξεκίνησε αργότερα από το ελληνικό. Το δεύτερο έκανε πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το πρώτο 21 Ιανουαρίου!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ελληνικό survivor υπάρχουν ελληνοκύπριοι, ενώ και στο τουρκικό Τουρκοκύπριοι!

Πηγή: star.gr.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top