Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Novartis: Ο Μαυρίκος «πλυντήριο» της Novartis – Τι κατέθεσαν μάρτυρες

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ο οποίος στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από την εμπλοκή στη μεγάλη υπόθεση των εκβιασμών, φέρεται σύμφωνα με τους προστατευόμενους μάρτυρες, να έπαιρνε μεγάλα ποσά από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Novartis, τα οποία ξέπλενε για λογαριασμό πολιτικών προσώπων.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, τα χρήματα αυτά δεν ήταν δικά του, αφού ο ίδιος εμφανίζεται να κρατούσε ένα ποσοστό και να έδινε το υπόλοιπο σε συγκεκριμένους πολιτικούς. Τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν ίσως εκείνος που ξέπλενε μέσω των διαφημίσεων που έπαιρνε για τις εφημερίδες του το χρήμα που η Novartis ήθελε να μοιράσει σε πολιτικά πρόσωπα προκειμένου αυτά να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά της.

Παναγιώτης ΜαυρίκοςΤο γεγονός ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος σκοτώθηκε, λίγο πριν καταθέσει στον ανακριτή για την υπόθεση των εκβιασμών προκαλεί εν τω μεταξύ ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά. Είναι σαφές λοιπόν ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις μαρτυρίες για την υπόθεση της Novartis χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για το κατά πόσον από ενδεχόμενη κατάθεσή του απειλούνταν ισχυρά πρόσωπα.
paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121 Ο Ρέπανος απαιτεί απαντήσεις που ο Παύλος δεν θέλει να δώσει. Η Νεφέλη καταλήγει όμηρος...