Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Nέα τροπή στην υπόθεση Ζέμπερη μετά το «άγνωστο» DNA

Οι αστυνομικοί θα ζητήσουν από τον 58χρονο δράστη της δολοφονίας Ζέμπερη να κατονομάσει τον “Χάρη”, που υποτίθεται του έδωσε εντολή να σκοτώσει την κοπέλα. Σύμφωνα με την κατάθεση που άλλαξε ο Εμμανουήλ Σοροπίδης ο “Χάρης” είναι αστυνομικός.

Η νέα κατάθεση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 58χρονος θα κληθεί να αναγνωρίσει τον “αστυνομικό” τον οποίο ο ίδιος αναφέρει στις συμπληρωματικές του καταθέσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso θα του ζητηθεί να αναγνωρίσει το άτομο που έχει περιγράψει ότι όχι μόνο έπαιξε ρόλο μεσάζοντα εκείνων που ήθελαν να σκοτώσουν την 32χρονη, αλλά μετά τη σύλληψή του προσπάθησε να “του κλείσει το στόμα” όταν ήταν στο μεταγωγών, δίνοντάς του, όπως περιγράφει, ένα χάπι.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και δύο ημέρες υπάρχει η πληροφορία ότι εντοπίστηκε μαζί με το DNA του ίδιου του δράστη και της άτυχης 32χρονης το γενετικό υλικό ακόμη ενός ατόμου. Το τρίτο αυτό πρόσωπο ίσως να έχει άμεση εμπλοκή στη δολοφονία καθώς τα ίχνη βρέθηκαν στα νύχια της γυναίκας. Αυτό ίσως σημαίνει ότι η κοπέλα πάλεψε μαζί του.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος σε συμπληρωματική του κατάθεση δήλωσε ότι δεν είναι εκείνος που σκότωσε τη γυναίκα στο Β’ Νεκροταφείο. Πως η Δώρα Ζέμπερη ήταν ζωντανή όταν την εγκατέλειψε και πως ήταν άλλο χέρι που της έδωσε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...