Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς MERYEM
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40
ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36 ΕΔΩ 37 ΕΔΩ 38 ΕΔΩ 39 ΕΔΩ 40 ΕΔΩ


Επεισόδιο 36 

Η Νουρτέν μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Γκιουλουμσέρ και προσπαθεί να βρει τρόπο για να ενημερώσει τον Οκτάι. Η Μπελίζ μαθαίνει τι επιδιώκει ο Μπερκ. Αυτά που μαθαίνει, θα αλλάξουν τη ζωή όλων.


Επεισόδιο 37 

Ο Οκτάι βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και η Μεριέμ μαθαίνει πως η Γκιουλουμσέρ είναι μητέρα του Γκιουτσλού και καταρρέει. Ο Σαβάς πηγαίνει στη Μεριέμ και προσπαθεί να την κάνει να τον συγχωρέσει.


Επεισόδιο 38
 Ο Σαβάς, η Μεριέμ, ο Γκιουτσλού και η Μπουρτζού βρίσκονται εμπρός σε μία έκπληξη. Ο πρώην άντρας της Σελμά, ο Μαχμούτ, την έχει απαγάγει. Τώρα, θα πρέπει να τους βρουν και να γλυτώσουν τη Σελμά από τα χέρια του.


Επεισόδιο 39 

Προκειμένου να βρουν τη Σελμά και τον Μαχμούτ, ο Σαβάς, η Μεριέμ, ο Γκιουτσλού και η Μπουρτζού αποφασίζουν να ενεργήσουν μαζί, παρά τα μεταξύ τους προβλήματα. Θα βγουν στον δρόμο μαζί για να σώσουν τη Σελμά και το παιδί της από τα χέρια του άντρα της

Επεισόδιο 40 

 Ο Οκτάι είναι πλέον αποφασισμένος να σκοτώσει τον Σαβάς και για τον σκοπό αυτό αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Μαχμούτ. Από την άλλη, ο Οκτάι συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μεριέμ ολοένα και πιο δύσκολη.


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


30 ΕΔΩ
31 ΕΔΩ
32 ΕΔΩ
33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ
35 ΕΔΩ
36 ΕΔΩ
37 ΕΔΩ
38 ΕΔΩ
39 ΕΔΩ
40 ΕΔΩ
41-42 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Meryem Fans
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top