Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31 ΕΔΩ 32 ΕΔΩ 33 ΕΔΩ 34 ΕΔΩ 35 ΕΔΩ

Eπεισόδιο 31

 O Κενάν μετά την έρευνα του για το αυτοκίνητο, εμφανίζεται στο σπίτι της Μελέκ και ψάχνει τον Μουράτ. Η Ζεϊνέπ θα ξαφνιαστεί μόλις δει τον Κενάν. Του λέει ψέματα και τον διώχνει. Ενώ η Ζεϊνέπ είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι, ο πατέρας της την εμποδίζει, την χτυπάει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της. 
Ο Κενάν δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες του και συνεχίζει την έρευνα του αλλά δεν τον οδηγεί πουθενά. 
Η Ιπέκ ανησυχεί για τον αδελφό της και προσπαθεί να του μιλήσει αλλά εκείνος δεν θέλει. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως η Μελέκ ίσως έρθει στο κτήμα και την προειδοποιεί πως αν δεν εμποδίσει τη Μελέκ από το να πάρει την Ελίφ, θα πει την αλήθεια στον Κενάν. 
Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ένας φίλος του έδωσε σε κάποιον, που τον έψαχνε, τη διεύθυνση του. Δεν ξέρει πως ο άντρας, που τον ψάχνει είναι ο Κενάν. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όταν ο Βεϊσέλ δεν έχει νέα της Μελέκ, ξεσπάει την οργή του στη Ζεϊνέπ. Μαζί με τον Μουράτ αποφασίζουν να ψάξουν για τη Μελέκ. Η Αρζού με τη βοήθεια της Γκόντζα αναζητεί έναν τρόπο για να ξεφορτωθεί τον Βεϊσέλ και τις απειλές του. Η Αϊσέ προσπαθεί να προστατέψει την Ελίφ και συνεχώς της δίνει συμβουλές. Η Μελέκ περιμένει στο πάρκο τη Ζεϊνέπ, χωρίς να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν σκοτεινιάζει όμως το μέρος γίνεται επικίνδυνο και η Μελέκ κινδυνεύει…

Eπεισόδιο 32 

H Μελέκ θα κινδυνέψει από έναν μεθυσμένο όμως θα επέμβουν ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ. Ο Μουράτ θα δεχτεί μια μαχαιριά και η Μελέκ θα το σκάσει.
 Η Ζεϊνέπ εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της και ανησυχεί για τη Μελέκ.
 Ο Μελίχ κρυφά, καταστρέφει τα λουλούδια του Κενάν στο θερμοκήπιο. Η Μελέκ περνάει τη νύχτα κοντά στο σπίτι και όταν ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ φεύγουν, προσπαθεί να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ αλλά δεν τα καταφέρνει να ξεκλειδώσει. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ ότι ο Κενάν έφτασε στο σπίτι τους. Η Μελέκ δεν θέλει να τη βρει ο Κενάν και η Ζεϊνέπ τη συμβουλεύει να πάει στη δουλειά της. 
Η Μελέκ λέει στην Αϊσέ τι συνέβη και της ζητάει να της φέρει την Ελίφ.
 Η Μελέκ προσπαθεί να παραμείνει δυνατή και ελπίζει πως σύντομα θα ενωθεί ξανά με την κόρη της. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ανοίγουν το πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά το ενδιαφέρον του Ερκούτ για τη Ζεϊνέπ ενοχλεί τον Μουράτ.
 Ο Βεϊσέλ αφήνει τη Ζεϊνέπ να βγει από το σπίτι και ζητάει από τον Μουράτ να την παρακολουθήσει. Η Ζεϊνέπ όμως συνειδητοποιεί την παγίδα και καταφέρνει να ξεφύγει από τον Μουράτ αλλά πέφτει πάνω στον Ερκούτ. Ο Σελίμ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Ερκούτ να μιλάνε και δεν του αρέσει καθόλου αυτός ο άντρας. Όταν η Αρζού συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ελέγξει την Ελίφ όσο μένει με την Αϊσέ στο παράρτημα, αποφασίζει να τη βάλει να μείνει στο δωμάτιο της Τουγκτσέ με τη δικαιολογία ότι θέλει να μάθει στην κόρη της να μοιράζεται. Όλοι βρίσκουν λογική την εξήγηση αλλά η Τουγκτσέ αναστατώνεται. Η Αρζού ζητάει από τον Βεϊσέλ να συναντηθούν. Η Αϊσέ είναι πολύ ενοχλημένη από την απόφαση της Αρζού σχετικά με την Ελίφ αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την αλλάξει. Η Ελίφ δεν θέλει να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Τουγκτσέ γιατί η μητέρα της θα την ψάχνει και δεν θα μπορεί να τη βρει. Η σκέψη αυτή τη βυθίζει σε θλίψη. Ο Κενάν και οι υπάλληλοι του ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τα κατεστραμμένα λουλούδια. Ο Κενάν πιστεύει πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη…

Eπεισόδιο 33 

H Αρζού θα προσφέρει μια ανοιχτή επιταγή στον Βεϊσέλ για να πάρει την Ελίφ και να την απομακρύνει για πάντα από τη ζωή του. Εκείνος αν και έχει άλλα σχέδια, δέχεται την προσφορά της Αρζού. Για να βγάλει όμως και άλλα λεφτά σχεδιάζει να πουλήσει την Ελίφ σε διακινητές παιδιών. Η Αϊσέ εκμεταλλεύεται την απουσία της Αρζού και παίρνει την Ελίφ μακριά από το κτήμα αλλά ο Βεϊσέλ τις βρίσκει. Η Ελίφ στεναχωριέται και ζητάει από τον Βεϊσέλ να την αφήσει να πάει να δει τη μητέρα της αλλά εκείνος τη χτυπάει. 
Η Ελίφ αναρωτιέται πότε θα μπορέσει να δει τη μητέρα της. Η Τουγκτσέ δεν θέλει να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Ελίφ, ούτε θέλει να γίνουν φίλες. Ο Κενάν αρχίζει να ερευνά για ποιο λόγο μαράθηκαν τα λουλούδια και ο Μελίχ προσφέρεται να τον βοηθήσει. Όταν η Μελέκ βλέπει την Αϊσέ χωρίς την Ελίφ αισθάνεται συντετριμμένη. Νιώθει απελπισία και κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη. Ο Ερκούτ ενδιαφέρεται για τη Ζεϊνέπ και όταν μαθαίνει ότι ο πατέρα της δεν ξέρει που δουλεύει, την πιέζει για να συναντηθούν. Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την εικόνα της Ζεϊνέπ να μιλάει με τον Ερκούτ. Η Πελίν συνεχίζει να φλερτάρει τον Σελίμ. Η Αρζού πιάνει την Γκόντζα να δοκιμάζει τα ρούχα της και την προσβάλλει…

Eπεισόδιο 34 

H Γκόντζα θα θυμώσει με την Αρζού και θα αποκαλύψει στον Βεϊσέλ ότι τα χρήματα είναι πλαστά. Η Αρζού θα γίνει έξαλλη διότι το σχέδιο της δεν πετυχαίνει και πρέπει να πουλήσει τα κοσμήματά της. Η Γκόντζα χαίρεται όταν βλέπει την Αρζού σε αυτή την κακή κατάσταση.
 Η Τουγκτσέ τρομάζει την Ελίφ με διάφορες ψεύτικες ιστορίες.
 Η Ιπέκ δεν αισθάνεται καλά αλλά πηγαίνει στη σχολή της. Συναντάει τον Μελίχ αλλά λιποθυμάει όταν πηγαίνουν να πιουν καφέ. Με τη βοήθεια του Μελίχ, ο Κενάν καταφέρνει να σώσει τα λουλούδια. Όταν ο Μελίχ συνοδεύει την Ιπέκ στο σπίτι, ακούει την Αρζού να μιλάει στην Γκόντζα και προσφέρεται να τη βοηθήσει. 
Ο Σελίμ δεν κρύβει την ενόχληση του για τη σχέση της Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ λαμβάνει πληροφορίες για τη Ζεϊνέπ από τον Βεϊσέλ και συνεχίζει να την πιέζει. Ο Ερκούτ προτείνει μια νέα συνεργασία στον Βεϊσέλ. Ο Μουράτ επισκέπτεται όποτε μπορεί τη Σεϊντά και κάνει όνειρα για το μέλλον τους… 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Eπεισόδιο 35 

H Ιπέκ θα αρρωστήσει ξανά και τους τρομάζει όλους στο κτήμα, κυρίως την Αλιγέ. Η Αϊσέ δεν μπορεί να φύγει από το κτήμα όσο η Ιπέκ δεν είναι καλά. Ο Σελίμ αισθάνεται άβολα επειδή ο Μελίχ ανακατεύεται στη ζωή τους. Παίρνει την Τουγκτσέ και την Ελίφ και τις πηγαίνει βόλτα στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ. 
Η Μελέκ νοσταλγεί την κόρη της. Βλέπει παντού το πρόσωπο της Ελίφ αλλά δεν ξέρει πως η κόρη της είναι στο καφέ. Ούτε η Ελίφ όμως μπορεί να βγάλει τη μητέρα της από το μυαλό της για μια στιγμή και θέλει να κάνει τα πράγματα, που συνήθιζαν να κάνουν μαζί. 
Η Γκόντζα δεν καταφέρνει να πουλήσει ένα κολιέ της Αρζού χωρίς πιστοποιητικό επειδή είναι μεγάλης αξίας. Η Αρζού γίνεται έξαλλη με την προσφορά του Μελίχ. 
Πηγαίνει να πουλήσει μόνη της το κολιέ αλλά ανακαλύπτει πως είναι ψεύτικο. Η Γκόντζα έχει αλλάξει το αυθεντικό με ένα ψεύτικο για να εκδικηθεί την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει στην τράπεζα να πάρει δάνειο για να αγοράσει νέο εξοπλισμό για τον Μελίχ και μαθαίνει πως η Αρζού έχει πάρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Η Σεϊντά εκμεταλλεύεται την αγάπη του Μουράτ και του δημιουργεί νέα προβλήματα. Ο Ερκούτ συνεχίζει να βάζει νέες ιδέες στο μυαλό του Βεϊσέλ αλλά και να πιέζει την Ζεϊνέπ για να συναντηθούν. 
Η Ζεϊνέπ έχει βαρεθεί την παρενόχληση του Ερκούτ αλλά αισθάνεται αβοήθητη… 

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40 ΕΔΩ 41-42-43-44-45 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
31 ΕΔΩ
32 ΕΔΩ
33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ
35 ΕΔΩ
36 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...