Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Ο Κενάν θα προσπαθήσει να καταλάβει πως βρέθηκε το κολιέ της Μελέκ στο κτήμα. Όταν ο Κενάν θα μάθει τα σχέδια της Αλιγέ να πουλήσει τη γη τους, θα γίνει έξαλλος.

Η Αϊσέ αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ όταν ανακαλύπτει ότι η Αλιγέ και η Αρζού σχεδιάζουν να στείλουν τη μικρή στο ορφανοτροφείο. Εκείνος όμως μιλάει άσχημα για τη Μελέκ και η Αϊσέ αλλάζει γνώμη.

Ο Βεϊσέλ ανακαλύπτει πως η Μελέκ έχει και δεύτερη δουλειά και γίνεται έξαλλος. Μαζί με τον Μουράτ συνεχίζουν να αναζητούν την Ελίφ, παρά το γεγονός ότι έχουν ξεπληρώσει τα χρέη από τον τζόγο.
Η Μελέκ φοβάται πως θα χάσει τη δουλειά της και πως δεν θα καταφέρει να ξαναδεί την Ελίφ. Όταν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει το κολιέ της, στεναχωριέται ακόμα περισσότερο.
Η Αρζού πιέζει την Αλιγιέ ώστε να στείλουν σύντομα την Ελίφ στο ορφανοτροφείο. Η Αλιγέ αποφασίζει να χειριστεί μόνη της το θέμα αυτό, χωρίς να συμβουλευτεί τον Κενάν για να του δώσει ένα μάθημα. Η Τουγκτσέ συνεχίζει να πληγώνει την Ελίφ και της λέει πως θα τη στείλουν στο ορφανοτροφείο. Η Ελίφ αναστατώνεται και αποφασίζει να τη μητέρα της.
Η Ζεϊνέπ δέχεται παρενοχλήσεις από το αφεντικό της και παραιτείται από τη δουλειά της. Ο Σελίμ βλέπει τι συμβαίνει και επιτίθεται στο αφεντικό της…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

14 ΕΔΩ
15 ΕΔΩ

17 ΕΔΩ
18 ΕΔΩ
19 ΕΔΩ
20 ΕΔΩ
21-22-23-24-25 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ