Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού παραμένοντας πιστό στις θέσεις του για τα Εθνικά ζητήματα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των Παμμακεδονικών Οργανώσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό για το «Μακεδονικό ζήτημα».

Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια παραχάραξης της Ελληνικής ιστορίας από τηγείτονα και καλούμε την Κυβέρνηση αλλά και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να μη δεχτούν ονομασία που περιέχει το όνομα «Μακεδονία και όποια παράγωγά του», ανοίγοντας έτσι την πόρτα για περαιτέρω διεκδικήσεις και αλυτρωτικέςδιαθέσεις σε βάρος του Ελληνικού ΄Εθνους.

Αδιαμφισβήτητα στηρίζουμε το δικαίωμα του κράτους των Σκοπίων να εισέλθει στους διεθνείς οργανισμούς με ένα όνομα αλλά όχι αυτό να γίνει σε βάρος της Ελλάδος, της ελληνικής ιστορίας και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ως Έλληνες δεν επιτρέπεται να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τον σφετερισμό της ιστορικής και εθνικής μας ταυτότητας.

Κλείνοντας τονίζουμε ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικούστα εθνικά θέματα όπως είναι αυτό, αλλά στο Κυπριακό και στο Βορειοηπειρωτικό πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, όλοι, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top