Κι όμως κάποτε το ΠΑΣΟΚ ειχε ξεκινήσει ως πατριωτικό κόμμα...Σύννεφα στο Κίνημα Αλλαγής προκαλεί η υπεράσπιση των συλλαλητηρίων της Αθήνας από τον Αντώνη Βγόντζα.

Ο κ.Βγόντζας έχει τοποθετηθεί από τη Φώφη Γεννηματά ως πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για το επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Αντώνη Βγόντζα, καθώς όπως ειπώθηκε, δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που διαδέχτηκε το Νίκο Αλιβιζάτο σε αυτή την καίρια θέση, να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

Βουλευτές του Ποταμιού επεσήμαναν ότι ο κ.Βγόντζας ξεπέρασε κάθε όριο, καθότι μόλις την περασμένη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε να τοποθετηθεί αρνητικά απέναντι στα συλλαλητήρια.

Αντίστοιχες ενστάσεις έχει εκφράσει και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος φέρεται και αυτός αποφασισμένος να θέσει άμεσα στη Φώφη Γεννηματά το θέμα της αντικατάστασης του Αντώνη Βγόντζα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΔΗΜΑΡ με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο να λέει στους συνομιλητές του πως, δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που πρέπει να μας ενώνει να εμφανίζεται διχαστικός.

Ακόμη και στελέχη στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου και του Νίκου Ανδρουλάκη, παρά την πασοκική προέλευσή τους, εκτιμούν ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στη θέση του ο Αντώνης Βγόντζας και αν δεν αντικατασταθεί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, καθότι όλοι φαίνονται αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι τέλους για την αντικατάστασή του.

Ο Αντώνης Βγόντζας είναι δικηγόρος και πολιτικός. Έχει διατελέσει διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου στην τελευταία κυβέρνησή του (1993 - 1996), γενικός γραμματέας στα υπουργεία Υγείας και ΠΕΧΩΔΕ και νομικός σύμβουλος στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Παιδείας και Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Πηγή: iefimerida.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top