Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κραυγαλέα αστοχία για τον Παπασταύρου στη μήνυση που υπέβαλε ο Σαμαράς

Μια κραυγαλέα αστοχία (ηθελημένη ή από… λάθος) περιλαμβάνεται στη μήνυση που κατέθεσε την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς κατά του Αλέξη Τσίπρα, δικαστών και μαρτύρων της υπόθεσης Novartis.

Συγκεκριμένα στη σελίδα 10 της μήνυσης αναφέρει (προσπαθώντας να αντικρούσει τη συνάντηση Φρουζή-Παπασταύρου που επικαλέστηκε μάρτυρας στις καταθέσεις) ότι «στις 21 Οκτωβρίου του 2014 ο Στ. Παπασταύρου δεν θα μπορούσε να έχει συναντήσει τον κ. Φρουζή, αφού πριν από μόλις δυο ημέρες παντρευόταν στις Σπέτσες».

Οι έχοντες κοφτερή μνήμη όμως θυμούνται ότι τα δημοσιεύματα της εποχής (που ποτέ δεν διαψεύστηκαν και ενδεχομένως ήταν «συστημένα» με στόχο να δείξουν πόσο… πιστός στο καθήκον ήταν ο τότε πρωθυπουργικός σύμβουλος) ανέφεραν πως ο κ. Παπασταύρου επέστρεψε άρον άρον από τις Σπέτσες μετά τον γάμο του.

Για παράδειγμα ο «βηματοδότης» έγραφε τότε: «Ούτε μήνας του μέλιτος ούτε καν εβδομάδα του μέλιτος. Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και πιστός συνεργάτης του Στ. Παπασταύρου επέστρεψε αμέσως στο Μέγαρο Μαξίμου και άρχισε τις προετοιμασίες για την κρίσιμη συνάντηση με την τρόικα, μετά τον γάμο του το περασμένο Σάββατο».

Επειδή κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι ο Αντ. Σαμαράς ψεύδεται στη μήνυσή του, προφανώς δεν θυμόταν καλά τα μεθεόρτια του γάμου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ