Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ανάρτηση του Ευ. Αντώναρου μετά το «άδειασμα» από τον Κ. Καραμανλή – Δηλώνει… ικανοποιημένος

Το “άδειασμα” του Κώστα Καραμανλή προς τον Ευάγγελο Αντώναρο κάθε άλλο παρά δυσφορία προκάλεσε στον δεύτερο, ο οποίος δηλώνει… ικανοποιημένος!

Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διαμηνύεται ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησής του και ένας εκ των τακτικών συνομιλητών του δεν απηχούν παρά τον ίδιο και «τη δική του και μόνον οπτική για τα πράγματα».

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αντώναρος δηλώνει… ικανοποιημένος από την τοποθέτηση Καραμανλή, μέσω κύκλων του, καθώς, όπως ισχυρίζεται, επιβεβαιώνεται αυτό που λέει χρόνια τώρα: “Μιλάω ΜΟΝΟ για μένα κι οι απόψεις είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ”.

Η ανάρτηση του Ευ. Αντώναρου στο Facebook:

Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση.
Ξερετε γιατι?
Γιατι με τη διαρροή από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή ότι “ο Ευάγγελος Αντώναρος εκφράζει προσωπικές του απόψεις” επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο αυτό που έχω πει, εχω υπογραμμίσει, εχω γράψει μερικές εκατοντάδες φορές τα τελευταία χρόνια: “Μιλάω ΜΟΝΟ για μένα κι οι απόψεις είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ”.

Πριν από δυo χρόνια μάλιστα είχα πει σε ραδιοφωνική συνεντευξη ότι “ο Καραμανλής δεν χρειάζεται δραγούμενο”. Το επαναλαμβάνω λοιπόν σήμερα.

Κι έτσι μπαίνει τελεία και παύλα στη μπουρδολογία πως ο,τι λέω η κι ο,τι δεν λέω ( ναι κι αυτό έχει ειπωθεί ) μου το λέει ο πρώην πρωθυπουργός. Ελπίζω να το καταλάβουν όσοι εφευρίσκουν και διακινούν ευφάνταστα σενάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 115-116-117

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 115-116 Επεισόδιο 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη...