Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας για το βρέφος στον κάδο: «Ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες»

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός περίοικου της Πετρούπολης για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε χθες σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή, καθώς ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του!

Ο άνδρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε την στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης βρήκε το μωρό: «Ήμουν έξω και είδα τον άνθρωπο στον κάδο, ήταν ξένος και συγκέντρωνε τα σκουπίδια. Σε κάποια στιγμή αρχίζει να φωνάζει «μωρό μωρό» και κάποια άλλα που δεν τα καταλάβαινα. Πάω εκεί κοντά και βλέπω ότι ήταν ένα μωρό στον κάδο. Μάλιστα, το στοματάκι του ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτα,προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του».

Πραγματικά σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την κατάσταση του μωρού: «Ήταν πολύ μωρό, ημερών και το είχαν βάλει σε ένα σεντονάκι που ήταν ανοιχτό και αν το πήγαινες κοντά του θα διαπίστωνες ότι δεν ανέπνεε».

Ο ίδιος, πάντως, ανέφερε ότι λίγες ώρες μετά είδε στον ίδιο κάδο τρεις Ρομά να πλησιάζουν να κοιτάζουν και μετά να αποχωρούν, ενώ ανέφερε ότι «πρέπει να ανοίξουν στόματα, καθώς υπήρχε μια έγκυος εδώ στην περιοχή και τώρα δεν την βλέπουμε με μωρό».

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 Ο Πέτρος ρωτάει την Ζωή τι έκανε τα 100.000 ευρώ που της έδωσε. Η...