Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Κίεβο

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον διατηρείται σε αυξημένα επίπεδα και σήμερα, με τα παιχνίδια του Europa League να παίρνουν τη “σκυτάλη” από εκείνα του Champions League. Τρεις αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ανάμεσά τους και αυτή της ΑΕΚ στο Κίεβο με την Ντιναμό, ενώ μία από πρόταση προκύπτει από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε αναλυτικές παρουσιάσεις για τις στοιχηματικές εταιρίες και τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά στη χώρα μας.
Σκοράρουν Ντιναμό και ΑΕΚ
Ξεκινάμε με τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.20. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, ένα αποτέλεσμα το οποίο αδικεί την Ένωση, η οποία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια. Διατηρεί, ωστόσο, ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση, για τα το καταφέρει πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει. Βρίσκει λύσεις η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, διαθέτει αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ενώ οι Ουκρανοί είναι ένα σύνολο με επιθετικές αρετές που σκοράρει συχνά και ειδικά στο γήπεδό του, τα παιχνίδια είναι αρκετά “ανοιχτά”. Θεωρούμε ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι θα βρουν από ένα γκολ, τουλάχιστον, σήμερα και θα πάμε με το αμφίσκορο.
Over στην Πορτογαλία
Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Μπράγκα – Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ματς, επικράτησαν με 3-0 και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους “16” του Europa League. Η Μπράγκα προέρχεται από την εμφατική νίκη με 0-5 επί της Γκιμαράες στο πρωτάθλημα, είναι μία ομάδα η οποία στα 17 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 15 Over 2.5, ενώ οι Γάλλοι προέρχονται από 5/6 Over! Ανάλογη εικόνα περιμένουμε και σήμερα, το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα προσφέρεται σε ελκυστικές αποδόσεις και θα μπει στις επιλογές μας.
“Καθαρίζει” η Ζενίτ
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τον αγώνα Ζενίτ – Σέλτικ και είναι ο “άσσος” με χάντικαπ -1 σε απόδοση 2.10 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ζενίτ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν με διαφορά εντός τέρματος, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Στο πρώτο ματς στην Σκωτία, η Ζενίτ παρουσιάστηκε επηρεασμένη από τη διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος και ηττήθηκε με 1-0. Σήμερα, βέβαια, αγωνίζεται εντός έδρας, εκεί όπου είναι άκρως αποτελεσματική, οι Σκωτσέζοι μακριά από τη “βάση” τους στην Ευρώπη δυσκολεύονται σημαντικά και η ομάδα του Μαντσίνι μπορεί να φτάσει σε μία σχετικά άνετη επικράτηση, καλύπτοντας το χάντικαπ του ενός γκολ το οποίο προτείνουμε.
Under στο ΣΕΦ
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ολυμπιακός – Βαλένθια, στον οποίο θα πάμε με το Under 151.5 πόντους, σε απόδοση 1.91. Πληγωμένοι πηγαίνουν στη σημερινή αναμέτρηση οι “ερυθρόλευκοι” μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ. Εκεί, πλήρωσαν κυρίως την κακή αμυντική λειτουργία τους και τώρα οφείλουν να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα προκειμένου να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην Ισπανία, ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας του Σφαιρόπουλου με 64-72, ανάλογη εικόνα περιμένουμε και σήμερα, με το Under να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον αγώνα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...