Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τατουαζ – Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο Ρίτσαρντ! Ο ρόλος του και τα σατανικά σχέδια με την Μαργκώ!

Οπως είχε ακουστεί και γραφτεί, το ρόλο του Ρίτσαρντ, τον οποίο ακούγαμε μόνο από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τη Μαργκώ, θα υποδυόταν ο Κούλλης Νικολάου.

Ωστόσο αυτό άλλαξε και τον Ρίτσαρντ ενσαρκώνει ο Κύπριος ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο, ο οποίος έχει κάνει αρκετές ταινίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, θέατρο στο Λονδίνο και έχει παίξει επίσης στις τηλεοπτικές σειρές στην Κύπρο «Βήματα στην άμμο» στο ΡΙΚ και «Πόρτα κλειδωμένη» στο MEGA Κύπρου.

Από την Μαρία Μεταξητινού…

Ο Ρίτσαρντ λοιπόν εμφανίζεται και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι πείθει τον Τόνυ να «εκτελέσουν» τη νέα μεγάλη προμήθεια όπλων που τους έχει ζητηθεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα και Αμαλία μπαίνουν στη τελική ευθεία του σχεδίου τους για ν’ αποκαλύψουν τη Μαργκώ και μάλιστα όταν η Τατιάνα επισκέπτεται τον καπετάν Γεράσιμο Παυλάτο, η Μαργκώ και ο Ρίτσαρντ θα θορυβηθούν τρομερά.

Οπως θα δούμε, η Αμαλία ξεκινά δουλειά στην εφοπλιστική εταιρεία και για κάποιο άγνωστο λόγο ο Ρίτσαρντ αποφεύγει τη συνάντηση μαζί της, ενώ στη συνέχεια ο Ρίτσαρντ και η Μαργκώ δολοπλοκούν και καταστρώνουν σχέδιο που αφορά τη Βέρα και τον Θεοχάρη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Μακελειό στο νεκροταφείο! Ο Ρήγας σκοτώνει τον Ραζίνη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Η συνάντηση στο νεκροταφείο του Τυρνάβου κατά τη διάρκεια του ψυχοσάββατου,...