Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύμβουλος Ερντογάν: Μύγα η Ελλάδα – Πολεμά με ένα γίγαντα

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, υποστήριξε ο γνωστός πλέον σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, στο απόηχο του νέου επεισοδίου στα Ίμια , προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα είναι σαν μία μύγα που πολεμά με έναν γίγαντα».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΤRT αναφερόμενος στο περιστατικό στα Ιμια, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, ενώ ο στρατός της χώρας διεξάγει επιχειρήσεις στην Συρία. Σημείωσε μάλιστα, ότι σε μια τέτοια περίπτωση η απάντηση της Αγκυρας θα είναι σκληρή.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως η Ελλάδα είναι σαν μία μύγα που πολεμά με έναν γίγαντα, προειδοποιώντας τη χώρα μας για τις τρομερές επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν.



Abdullah Bozkurt@abdbozkurt

#Erdogan‘s chief aide Yigit Bulut says he has no doubt that Americans plan to unleash Greece in attacking #Turkey while Turkish military engaged in #Syria, says Turkey’s response would be toughest.
9:00 AM – Feb 14, 2018
15
47 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Ο Yigit Bulut, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, στο παρελθόν έχει γίνει στόχος σφοδρών επικρίσεων και χλευασμού στη χώρα του, διότι κατά καιρούς έχει υποστηρίξει διάφορες θεωρίες συνομωσίας, με αποκορύφωμα τον ισχυρισμό ότι ξένοι πράκτορες προσπαθούσαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν με τηλεκίνηση.

To βίντεο διαθέτει αγγλικούς υπότιτλους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 131 Οι ισορροπίες στο ζαχαροπλαστείο έχουν διαταραχτεί μετά...