Για τα συλλαλητήρια αλλά και τη στάση των ΑΝΕΛ στο Ονοματολογικό τοποθετήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι «όταν υπάρχει μια λαϊκή κινητοποίηση και είναι μεγάλη οφείλεις να την προσμετράς»

Όπως διευκρίνισε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον real fm και απαντώντας στο ερώτημα, αν η στάση των ΑΝΕΛ θα αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων «προφανώς δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί ότι έχει διαφορετική προσέγγιση (σ.σ ο μικρός εταίρος). Και πρέπει να κοιτάμε και την ένταση. Διαφορετικά τα λέει ο κ. Δ Καμμένος και διαφορετικά τα λέει το κόμμα των ΑΝΕΛ», σημείωσε. Ενώ για το αν ο Πάνος Καμμένος θα μπορεί να είναι υπουργός Άμυνας, παρότι διαφωνεί σε ένα τέτοιο ζήτημα είπε λακωνικά: «αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο κ. Καμμένος»!

«Δεν μπορούμε να πάμε σε οριακές συναινέσεις»

Κληθείς να απαντήσει στο πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στη Βουλή, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «τα εθνικά ζητήματα πρέπει να τα προσεγγίζουμε στη βάση ευρύτερων συναινέσεων και πλειοψηφιών. Είναι προϋπόθεση να βρούμε λύση . Δεν μπορούμε να πάμε με οριακές συναινέσεις σε αυτό το θέμα. Έχει σημασία ποια πολιτικά κόμματα θα την στηρίξουν, πως θα τοποθετηθούν και από το εσωτερικό των κομμάτων».

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top