Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοκτονία “βόμβα” στο Τατουάζ: “Θέλω να πεθάνω…”

Μετά την εμφάνιση της αστυνομίας στο σπίτι της και την κλήση στον Τόνυ για ανάκριση σχετικά με το θάνατο της Αμάντα, η Αννα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Η κοπέλα δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και σε συνδυασμό με το ψυχολογικό στρεσάρισμα με την εξάρτησή της από τον Τόνυ, την κάνει να μη θέλει πλέον να ζήσει…

Από την Μαρία Μεταξιτινού και το περιοδικό TV24, που αποκλειστικά προδημοσιεύει το Youweekly.gr…


Δείτε ακόμη: Anne: Η Σουλέ θα θυσιάσει τον ίδιο της τον εαυτό! Η εξέλιξη που ταράζει…

H Aννα κλαίει συνεχώς και βλέπει παντού αδιέξοδο: «Θέλω να πεθάνω», λέει και το εννοεί, ενώ μετά από λίγα λεπτά, σε τραγική κατάσταση, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η κοπέλα είναι αποφασισμένη να πεθάνει, όμως τελευταία στιγμή σώζεται από τον Τόνυ, ο οποίος είναι σοκαρισμένος: «Αννα τι έκανες;», της λέει και αμέσως πανικόβλητος ειδοποιεί τη Νικόλ: «Νικόλ, σε παρακαλώ έλα αμέσως εδώ, η Αννα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας». Η Νικόλ τρέχει και μόλις την αντικρίζει, την αγκαλιάζει με δάκρυα στα μάτια: «Γιατί; Γιατί Αννα;», τη ρωτάει. Στη συνέχεια, αναστατωμένη η Νικόλ από την απόπειρα αυτοκτονίας της Αννας, τηλεφωνεί κρυφά στον Αλέξανδρο: «Αλεξ, η Νικόλ είμαι. Πόκειται για την Αννα, έκανε κάτι τραγικό, ήθελε να πεθάνει, το καταλαβαίνεις;», του λέει. Ο Αλέξανδρος παγώνει, χάνει το χρώμα του και το μόνο που απαντά σαν χαμένος είναι η λέξη: «Ερχομαι». Ετσι δίχως να χάσει χρόνο, φεύγει και μετά από λίγες ώρες φτάνει στο Λονδίνο.

Αμέσως έρχεται σε επαφή μαζί της και η Αννα τα χάνει από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αλέξανδρου στο Λονδίνο. «Πες μου τι έγινε; Τι σου έκανε;», της λέει, ενώ εκείνη προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ αποφύγει τις ερωτήσεις του για το τι συμβαίνει.

Δείτε ακόμη: ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Συνεχίζει μέχρι τέλος της σεζόν μετά την άνοδο της τηλεθέασης

Ο Αλέξανδρος όμως δεν μένει στις αόριστες απαντήσεις της Αννας και παράλληλα, με διάφορους τρόπους, προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει καταρρακώσει την Αννα, χωρίς όμως να παίρνει απαντήσεις. Μην αντέχοντας πια να ζει στο σκοτάδι και να μην παίρνει απαντήσεις για το τι έγινε και έφτασε η Αννα στο θάνατο, συνεχίζει να την πιέζει για να του πει τι της συμβαίνει και τελικά η Αννα του εξηγεί τι έχει συμβεί με το θάνατο της Αμάντας. Του λέει όλη την αλήθεια και του διηγείται τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ όταν τη βρήκε μέσα στο σπίτι της, τον καβγά και όσα δραματικά ακολούθησαν. Η εξομολόγησή της Αννας τον σοκάρει και της λέει ότι δεν μπορεί να το κρατάει όλο αυτό κρυφό: «Αννα, πρέπει να πας στην αστυνομία να τα καταθέσεις όλα αυτά», την παροτρύνει, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να το ακούει. Ο Αλέξανδρος ωστόσο συνεχίζει να την πιέζει να πάει να καταθέσει και αυτό της δημιουργεί νέο πανικό.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Αλέξανδρος έχει μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη. Αυτή τη φορά από τον Θεοχάρη, ο οποίος βλέπει την Αννα μαζί με τον Αλέξανδρο και χωρίς δεύτερη σκέψη τού επιτίθεται: «Δεν σου είπα μακριά από την κόρη μου, ρε;», τον απειλεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αννα τρελαίνεται με τη συμπεριφορά του Θεοχάρη και κάτω από την πίεση που νιώθει, έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον πατέρα της για τον Αλέξανδρο.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ