Την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη καταδίκασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ωστόσο έκανε λόγο για άδικη και επικίνδυνη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει το κόμμα.

«Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική κ άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη κ επικίνδυνη» έγραψε στο twitter.

Νωρίτερα για «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του Μαρέβας «από τα υπόγεια του Μαξίμου» κάνει λόγο στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφορμή η επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρησή της στου Ψυρρή, από την οποία προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.
Είναι αυτονόητη κ απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική κ άλλο οι ακραίες κ ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του @kmitsotakis να ενοχοποιήσει κ για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη κ επικίνδυνη.

newsbeast.gr 
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top