Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκυλί δάγκωσε και τραυμάτισε μαθητή στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης

Επίθεση από αδέσποτο σκυλί κατήγγειλε δέχθηκε ένας μαθητής στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο του.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας του μαθητή στο site e-koufalia.gr. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Μάλλον ασχολούμαστε σοβαρά με ένα πρόβλημα μόνο όταν “χτυπάει” τη δική μας πόρτα.

Την Δευτέρα λοιπόν το μεσημέρι ο γιος μου ενώ περπατούσε στο Βαθύλακκο (πήγαινε στο φροντιστήριο του) δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από δύο σκυλιά με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει το ένα από τα δύο και να τον τραυματίσει στο δεξί του πόδι.

Το γεγονός από μόνο του μπορεί για κάποιους να θεωρηθεί συνηθισμένο, είναι όμως τον τελευταίο καιρό πολλά και επαναλαμβανόμενα τα κρούσματα επιθέσεων σε παιδιά και ενήλικες από αδέσποτα που τριγυρνούν στα χωριά και κάνεις δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται. Παρακαλώ λοιπόν θερμά να κάνετε μια προσπάθεια γνωστοποίησης του προβλήματος με αφορμή το προσωπικό αυτό περιστατικό μήπως και κάποιοι επιτέλους από το Δήμο να ασχοληθούν πριν συμβεί κάτι πολύ σοβαρό.

Ούτως ή άλλως σκέφτομαι σοβαρά να κινηθώ νομικά κατά των υπευθύνων του Δήμου μήπως και βγουν από τον βαθύ τους ύπνο..

Προς ενημέρωση σας στον γιο μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αντιτετανικός ορός , αντιβίωση και θα παρακολουθείται τις επόμενες 24 ώρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν θα υπάρξουν τυχόν παρενέργειες.

Σας ευχαριστώ θερμά “.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024 Παρασκευούλα με Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με την διάθεση ανεβασμένη και την δίψα για...