Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η «Χάρη» Του Σώρρα Έφτασε Στην Ελβετία! (Εικόνες)

Μέλη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις» πραγματοποίησαν εκδήλωση στη Ζυρίχη για να ενημερώσουν τους ομογενείς για … τα 600 δισ. που θα αποπληρώσουν το χρέος της Ελλάδας σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο crashonline.gr

Το ραντεβού είχε δοθεί για την περασμένη Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στο ελληνικό εστιατόριο «Νικος» επί της οδού Albisriederstrasse 181 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις με αρχηγούς την Ελένη Κίτσου που φέρει τον τίτλο της διευθύντριας περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας- Θράκης και τον Γιάννη Δάρα που είναι υπεύθυνος για την περιφέρεια ανατολικής Πελοποννήσου είχαν κλείσει πριβέ την αίθουσα του εστιατορίου προκειμένου να πραγματοποιήσουν ανοιχτή εκδήλωση για να παρουσιαστούν, « τα χρηματο-οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα και τον εθνικό μας πλούτο», όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν στην αφίσα της εκδήλωσης.

Η Ελένη Κίτσου με τον υπεύθυνο για την περιφέρεια ανατολικής Πελοποννήσου Γιάννη Δάρα και δυο ομογενείς οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα

Κάποιοι μάλιστα είχαν την εντύπωση ή την ψευδαίσθηση ότι ανάμεσα τους θα ήταν και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος παρα το ότι εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς κατηγορείται για την κατ” εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός καταζητούνται μετά την καταδίκη τους σε πολυετείς καθείρξεις, οκτώ ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού από πρώην συνεργάτη τους.

Όμως ούτε και τώρα τόλμησε να δώσει το παρών απογοητεύοντας τους ομογενείς που συγκεντρώθηκαν για να ενημερωθούν «για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση» και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο κάθε πολίτης …να ξεπληρώσει τα χρέη του σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ