Οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός και οι ανατροπές έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Στη ζωή των ηρώων τα πράγματα αλλάζουν, η Αννα ζει τον απόλυτο εφιάλτη, η Αμαλία καταλαβαίνει ότι ο άντρας της καρδιοχτυπά για τη Βέρα, ο Ορφέας δίνει πληροφορίες για τον εαυτό του στην αστυνομία και μέσα σ’ όλα ο Στέφανος... που η ζωή του αναμένεται ν’ αλλάξει από ένα μοιραίο γεγονός!

Ο Στέφανος, που μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθεί να παλεύει με τα αισθήματά του για δύο γυναίκες... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η Αννα στο Λονδίνο, κάτω από τη συναισθηματική πίεση των τραγικών γεγονότων, δεν αντέχει άλλο και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ολοι όσοι είναι δίπλα της τρελαίνονται με αυτή την ακραία κίνησή της, αλλά πιο πολύ από όλους η κολλητή της φίλη η Νικόλ, η οποία αναστατωμένη παίρνει κρυφά τον Αλέξανδρο τηλέφωνο για να τον ενημερώσει και παράλληλα αποφασίζει να φύγει λίγες μέρες από το Λονδίνο για να ξεφύγει από όλη αυτή την κατάσταση που κάνει κακό και στην ίδια. Διαβάστε παρακάτω...
Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος στα Μετέωρα συνεχίζει να βλέπει την Ολγα και να κάνουν στενή παρέα. Αυτή τη φορά όμως οι δυο τους, χωρίς την παρουσία του Σάκη. Ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια μεγάλη οικειότητα και οι συναντήσεις τους γίνονται ολοένα και πιο πυκνές. Στην καθημερινότητα του Στέφανου η παρουσία της Ολγας τού είναι απαραίτητη και τα αισθήματα του ενός για τον άλλον γίνονται όλο και πιο δυνατά. Μάλιστα, ο Στέφανος αισθάνεται τόσο κοντά της που αρχίζει να αποκαλύπτει ένα-ένα τα κρυμμένα μυστικά του.

Δείτε ακόμη: Αυτοκτονία "βόμβα" στο Τατουάζ: "Θέλω να πεθάνω..."Στο μεταξύ, η Νικόλ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φτάνει στα Μετέωρα προκειμένου να απομονωθεί και να ηρεμήσει. Η κοπέλα βασανίζεται άσχημα και αποφασίζει να βγει μια βόλτα για να πάρει μια ανάσα και να καταπολεμήσει το στρες που την έχει εξουθενώσει.

 Στη βόλτα της όμως αισθάνεται έντονη αδιαθεσία τη στιγμή που δίπλα της είναι ο Στέφανος, αφού βρίσκεται έξω από το σπίτι του. Η κοπέλα μπροστά του γίνεται ωχρή, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πριν ακόμα προλάβει να ζητήσει βοήθεια, λιποθυμάει στην αγκαλιά του Στέφανου. Αμέσως εκείνος τη σηκώνει στα χέρια του και την παίρνει όπως είναι λιπόθυμη μέσα στο σπίτι του προσπαθώντας να τη συνεφέρει. Η Νικόλ ανοίγει τα μάτια της και του ζητάει συγγνώμη. «Συγνώμη, δεν κατάλαβα τι έγινε. Σας αναστάτωσα, αλλά τώρα είμαι καλά και μπορώ να φύγω», του λέει κι εκείνος την κοιτάζει και μαγεύεται. Η Νικόλ πλέον έχει μπει στην καρδιά του και από εκείνη τη στιγμή η ζωή του Στέφανου αποκτά ενδιαφέρον…

Από την Μαρία Μεταξιτινού και το περιοδικό TiVi Σίριαλ...

Πηγή: youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top