Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δ.Καμμένος: Δεν θα τολμήσουν να φέρουν πρόταση με τον όρο Μακεδονία

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να μην ακούσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που φώναξαν ότι δεν θέλουν τον όρο «Μακεδονία», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει το μήνυμα, και ποιο είναι αυτό;

«Δεν θα παραδώσουμε τον όρο «Μακεδονία», αυτή είναι και η θέση μας, η θέση των ΑΝΕΛ». «Εγώ εκτιμώ ότι η κυβέρνηση δεν θα φέρει πρόταση στη Βουλή που να έχει μέσα τον όρο «Μακεδονία».Εάν ωστόσο έρθει, δεν θα περάσει, αυτή».

Όσο για την επόμενη ημέρα τόνισε: «Θα καταψηφίσουμε και δεν θα αποχωρήσουμε από τη Βουλή. Η αποχώρηση δεν είναι πρόταση, δεν είναι ψήφος. Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω «όχι» και θα παραμείνω στη Βουλή». Αναφορικά με τις διαφωνίες που υπάρχουν στην κυβέρνηση ανέφερε: «Θα διαφωνήσω και πάλι με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Τσίπρας ταυτίζεται με τα όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση του γραφείου του Τύπου του»

Ο κ. Καμμένος ωστόσο αναφέρθηκε και στον αριθμό του πλήθους που παραβρέθηκε στο Συλλαλητήριο λέγοντας: «Έγινε ρεζίλι η αστυνομία που έκανε λόγο για 140.000 πολίτες». Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον κ. Παπαδημούλη, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «πολιτικός χαφιές» και συμπλήρωσε: «Πείτε στον Παπαδημούλη ότι είμασταν όλοι εκεί. Να μην κουράζεται. Ήταν και η Καϊλή».

Αναφορικά, τέλος με την πληροφόρηση που επικαλείται ότι έχει ο κ. Παπαδημούλης από τους ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι «Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη πρέπει να έχουμε ένα φίδι μέσα στους ΑΝΕΛ και πρέπει να το βρούμε». Για τον κ. Νίμιτς και τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Καμμένος, υποστήριξε ότι πρέπει να αντικατασταθεί. Όσο για το φλερτ που τον κατηγορούν ότι έχει με την ακροδεξιά ο Δημήτρης Καμμένος διέψευσε κάθε σενάριο και υπογράμμισε: «Δεν με ενοχλεί που με λένε ακροδεξιό. Γελάω μ’ αυτά».

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...