Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΝΝΕ: Η μοιραία τύχη όλων των πρωταγωνιστών της σειράς!

Για κάποιους από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Anne» το τέλος θα είναι τραγικό, ενώ για κάποιους άλλους θα έρθει η δικαίωση που από την αρχή περιμένουν.

Το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά το φινάλε των Ζεϊνέπ, Σουλέ, Μελέκ, Τζενκγίζ, Γκιονούλ και Τζαχιντέ. Διαβάστε παρακάτω…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

«Αθώα» μετά από χρόνια η Γκιονούλ

Η Ζεϊνέπ βλέπει έναν εφιάλτη μ’ ένα κοριτσάκι που βάζει φωτιά με σπίρτα σ’ ένα δωμάτιο. Ξυπνάει έντρομη και περιγράφει στην Γκιονούλ όσα είδε και εκείνη προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της. Ωστόσο, η Ζεϊνέπ ζητάει από τον Αλί να της βρει το φάκελο της Γκιονούλ για τη φυλάκισή της πριν χρόνια. Αργότερα η Ζεϊνέπ ανοίγει το κουτί με τα πράγματα του Σινάν από το γραφείο του και ανάμεσα σ’ αυτά υπήρχε και ο φάκελος της υπόθεσης Γκιονούλ. «Για τη φωτιά που εκδηλώθηκε δεν υπάρχει ένδειξη ότι ξέσπασε από ηλεκτρικό ρεύμα και γι’ αυτό υπάρχει η υποψία ότι ξεκίνησε από σπίρτα», διαβάζει και σοκαρισμένη ανακαλύπτει πως εκείνη τελικά ήταν που σκότωσε τον πατέρα της. Για πρώτη φορά αποκαλεί την Γκιονούλ «μαμά» και αυτό αποτελεί τη μεγάλη δικαίωση για την Γκιονούλ καθώς πλέον η κόρη της γνωρίζει την αλήθεια και τη συγχωρεί πραγματικά!

Θρήνος για την Τζαχιντέ!

Η Ντορού μαθαίνει τυχαία πως η Τζαχιντέ είναι βαριά άρρωστη. Μοιράζεται το νέο αυτό με την Γκαμζέ και τα δύο κορίτσια συμπαραστέκονται στη μητέρα τους. Αργότερα ο Τζενγκίζ εισβάλλει στο σπίτι και η Γκαμζέ τον πυροβολεί ελαφριά στο χέρι. Το βράδυ η Ζεϊνέπ νιώθει τύψεις και λέει στην Τζαχιντέ ότι όλα τα άσχημα συμβαίνουν εξαιτίας της και η Τζαχιντέ της απαντάει: «Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό που μπήκες στη ζωή μου. Ομορφαίνεις τα πάντα γύρω σου». Το επόμενο πρωί η Γκαμζέ βρίσκει παγωμένη στο κρεβάτι τη μητέρα της και αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο η Τζαχιντέ δεν τα καταφέρνει και η καρδιά της την προδίδει. Οι τρεις αδελφές είναι συγκλονισμένες από το χαμό της.

Η Μελέκ ξεσπάει

Ο Τζενγκίζ και η Σουλέ διεκδικούν την περιουσία που άφησε στη Μελέκ η Τζαχιντέ, ωστόσο η Ζεϊνέπ και η οικογένειά της κινούν όλες τις διαδικασίες για να μην την εκμεταλλευτούν οι δύο ανεύθυνοι γονείς. Ετσι «παγώνουν» τους λογαριασμούς και ο Τζενγκίζ γίνεται έξαλλος. Οπως πάντα ξεσπάει το θυμό του στη Μελέκ: «Είσαι ασήμαντη, ένα σκουπίδι! Την παρακάλαγες (σ.σ. τη Ζεϊνέπ) λέγοντάς τη “μητέρα”, αλλά εκείνη σε πέταξε έξω! Ξέρεις γιατί; Για τα χρήματα». Η μικρή για πρώτη φορά ξεσπάει εναντίον του και ουρλιάζει: «Αρκετά! Αρκετά! Ολα έγιναν εξαιτίας σου! Εγώ δεν δέχτηκα τη διαθήκη της γιαγιάς μου! Είχες βάλει στο μάτι αυτά τα χρήματα. Ολα έγιναν εξαιτίας σου». Εκείνος εκνευρίζεται όταν το ακούει και την κυνηγάει στα σκαλιά με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει και να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Τζενγκίζ νεκρός!

Μετά τα γεγονότα με τη μικρή Μελέκ, η Σουλέ πάει στο σπίτι της και αποφασίζει να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας, ενώ η Γκιονούλ όταν αντιλαμβάνεται πως ο Τζενγκίζ ευθύνεται για το ατύχημα της Μελέκ, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Τζενγκίζ επιστρέφει σπίτι και βρίσκει τη Σουλέ να ετοιμάζεται να φύγει, αλλά εκείνος την αρπάζει και την κακοποιεί μέχρι που εμφανίζεται η Γκιονούλ με όπλο στα χέρια. Ωστόσο, εκείνος καταφέρνει να την αφοπλίσει και η Σουλέ αρπάζει το όπλο. Ο Τζενγκίζ λέει στη γυναίκα του: «Πυροβόλησέ τη στο κεφάλι! Προσπάθησε να να σκοτώσει τον άντρα σου, τον πατέρα των παιδιών σου!». Τότε η Σουλέ στρέφει το όπλο εναντίον του και τον πυροβολεί θανάσιμα!


Η Σουλέ συλλαμβάνεται

Μετά τη δολοφονία του Τζενγκίζ, η αστυνομία φτάνει στο σπίτι και συλλαμβάνει τη Σουλέ. Καταρρακωμένη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο περιπολικό ζητάει μια τελευταία χάρη από τον αστυνόμο: «Σας παρακαλώ, μπορείτε να μου φέρετε την τσάντα μου; Πρέπει να σας δώσω κάτι πολύ σημαντικό που αφορά για τα παιδιά μου…». Εκείνος δίνει εντολή να της τη δώσουν και η Σουλέ βγάζει από μέσα τα συμβόλαια της υιοθεσίας των δυο της παιδιών: «Δώστε αυτό στη Ζεϊνέπ Γκιουνές». Εκείνος γνέφει καταφατικά και η Σουλέ λίγο πριν μπει στο περιπολικό σηκώνει το κεφάλι της προς τον ουρανό…

Η Ζεϊνέπ και επίσημα μητέρα της Τουρνά

Αρκετές μέρες αργότερα από τη δολοφονία του Τζενγκίζ και τη φυλάκιση της Σουλέ, η οικογένεια Γκιουνές έχει πάει εκδρομή στην παραλία.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Η γιαγιά Ζεϊνέπ παίζει με τον μικρό Χασάν υπό το βλέμμα της Γκαμζέ που τον υιοθετεί, η Ντορού ζει ευτυχισμένες στιγμές με τον Αλί, ενώ η μικρή Μελέκ ζωγραφίζει μια οικογένεια στην άμμο. Η Ζεϊνέπ την πλησιάζει και τότε εκείνη της λέει: «Είμαι η Τουρνά Γκιουνές! Η κόρη της Ζεϊνέπ Γκιουνές». Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ την αγκαλιάζουν…

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ