Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοκ: Απείλησαν με όπλο και μαχαίρι τον Ουάρντα στην Καισαριανή!

Νύχτα τρόμου έζησε ο Αμρ Ουάρντα στην Καισαριανή όταν και έπεσε θύμα επίθεσης από δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλο και μαχαίρι!

Θύμα επίθεσης έπεσε από κουκουλοφόρους ο Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης! Ο Αιγύπτιος άσος του Ατρόμητου βρισκόταν σε μαγαζί της Καισαριανής, παρακολουθώντας τα ματς του Champions League και την ώρα που μετέβαινε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του δύο άντρες με κουκούλες, έχοντας μαχαίρι και όπλο άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν!

Μόλις ο Ουάρντα είδε τους δύο άντρες να τον πλησιάζουν κατάφερε να τρέξει και να μπει σε διπλανό μαγαζί ειδοποιώντας την αστυνομία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό.

Η επίθεση δεν είχε στόχο τη ληστεία και φαίνεται πως τα κίνητρα είναι οπαδικά, καθώς ο ένας από τους δύο δράστες επιχειρούσε να τον τραβήξει και βίντεο.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά γεγονότων που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, στα οποία έχουν πέσει θύματα ο δημοσιογράφος του SDNA Άρης Ασβεστάς, ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε καταθέσει μήνυση κατά των Περέιρα και Κασάμι, αλλά και ο πατέρας του διαιτητή Παπαπέτρου παραμονές του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ