Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πέρασε και καρκίνο στο στομάχι. Μια ασθένεια που όπως υπογραμμίζει και ο ίδιος την «παντρεύεσαι» καθώς ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα επιστρέψει…

«Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, ένας καρκίνος στο στομάχι, που δεν ξέρω αν με φοβήθηκε ο θάνατος. Οκτώ χρόνια εδώ στον δήμο, ήρθαμε με καρδιακά νοσήματα και φεύγουμε με καρδιακά και με καρκίνο στο στομάχι. Ναι, πέρασα έναν καρκίνο, και τι έγινε; Πάμε παρακάτω. Δεν πέθανα – ακόμα. Τώρα τέλειωσε, πάμε παρακάτω. Τέλειωσε… τέλειωσε όπως τελειώνουν αυτά. Ποτέ δεν τελειώνει, έναν καρκίνο τον παντρεύεσαι. Είμαι τεχνοκράτης, δεν είμαι βλάκας. Πάμε με την επιστήμη, δεν είμαι χαζός, κάνω ό,τι ακριβώς πουν οι γιατροί», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο ανεκπλήρωτο όνειρό του να οδηγήσει αεροπλάνο:

«Δεν έχω χρόνο και πολλά λεφτά. Αν κάποιος μου το έκανε δώρο, θα πήγαινα τώρα να μάθω. Τώρα, η υποκριτική είναι χόμπι, όταν το έκανα τότε, ήταν επάγγελμα. Τώρα, δεν παίρνω χρήματα. Η αμοιβή μου από το σίριαλ Τατουάζ δίνεται σε κάποια ιδρύματα».

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top