Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Προβάδισμα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Δεύτερη ημέρα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο σημαντικές αναμετρήσεις σε Σεβίλλη και Ουκρανία. Στην πρώτη, η ομάδα της Ανδαλουσίας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στη δεύτερη η Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοξενεί τη Ρόμα. Θα μας απασχολήσουν αμφότερα τα ματς, όπως επίσης και το Μπρίστολ Σίτι – Φούλαμ για την αγγλική Τσάμπιονσιπ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε αναλυτικές παρουσιάσεις για τις στοιχηματικές εταιρίες και τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά στη χώρα μας.

Σαχτάρ με κάλυψη

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρόμα, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Φοβερά πράγματα έκαναν οι Ουκρανοί στη φάση των ομίλων, όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα απ’ τη Νάπολι. Τερμάτισαν με 12 πόντους και ρεκόρ 4-0-2, την τελευταία αγωνιστική έγιναν η πρώτη ομάδα που υποχρεώσε σε ήττα φέτος τη Μάντσεστερ Σίτι (2-1), αναμφίβολα πρόκειται για σημαντική επιτυχία. Μετά τις 10 Δεκεμβρίου είχαν διακοπή για τον χειμώνα, επέστρεψαν στη δράση την περασμένη Παρασκευή με το εντός έδρας 5-0 επί της Τσερνομόρετς, δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Στον αντίποδα, η Ρόμα κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο της Τσέλσι, τελείωσε με ρεκόρ 3-2-1, αλλά υπερείχε των Άγγλων στην ισοβαθμία, έρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «Ρωμαίοι» δεν κερδίζουν σχεδόν ποτέ, μετρούν ρεκόρ 1-4-4 στις τελευταίες 9 εξόδους τους. Η Σαχτάρ είναι δυνατή εντός, μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με το Over 2.5 στη Σεβίλλη

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15. Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα «ζευγαρώματα» της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πρόκειται για δύο ποιοτικότατες ομάδες, που σίγουρα μπορούν να προκριθούν. Ισχνό φαβορί οι Άγγλοι, ωστόσο η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι ιδιαίτερα ισχυρή εντός έδρας, χαρακτηριστικό είναι ότι κέρδισε τα τελευταία 6/9 ματς στο γήπεδο της, τα 7 πιο πρόσφατα συνοδεύτηκαν από Over 2.5. Στον αντίποδα, η Γιουνάιτεντ διανύει περίοδο αμφισβήτησης, καθώς έχει διακυμάνσεις στην απόδοση της, εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Σε 9 εκτός έδρας ματς στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε μόλις δύο φορές (2-4-3). Σκοράρει σχεδόν πάντα εντός η Σεβίλλη, βρίσκει δίχτυα εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ, θεωρούμε ότι το ματς μπορεί να αποκτήσει ρυθμό και το σκορ να πάει ψηλά.

Μπορεί το διπλό η Φούλαμ

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Μπρίστολ Σίτι – Φούλαμ, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα σε δύο ομάδες παρόμοιας δυναμικής, που έχουν τον ίδιο στόχο και βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία. Στην 6η θέση η Μπρίστολ Σίτι με 53 πόντους, στο -2 απ’ την 5η Φούλαμ, η οποία πατάει καλύτερα τελευταία, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, όπου μάλιστα πήρε πέντε νίκες! Στον αντίποδα, η Μπρίστολ Σίτι πέτυχε μόλις μια νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-3-4), εντός έδρας έχει διακυμάνσεις και η Φούλαμ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ