Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θάνατος σοκ στην “Anne”! Μετά από την Τζαχιντέ πεθαίνει και….

Απαγωγή, δολοφονίες, θάνατοι, αποκαλύψεις και δικαίωση, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TV24, που αποκλειστικά προδημοσιεύει το Youweekly.gr

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Anne: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος! Απαγωγή, θάνατος, δικαίωση, δολοφονία!

Η Τζαχιντέ πεθαίνει στον ύπνο της!

Η Ντορού μαθαίνει τυχαία πως η Τζαχιντέ είναι βαριά άρρωστη. Μοιράζεται το νέο αυτό με την Γκαμζέ και τα δύο κορίτσια συμπαραστέκονται στη μητέρα τους. «Δεν υπάρχει λόγος να περνάς μόνη σου αυτό τον Γολγοθά. Είμαστε στο πλευρό σου ό,τι κι αν αποφασίσεις». Αργότερα ο Τζενγκίζ εισβάλει στο σπίτι και η Γκαμζέ τον πυροβολεί ελαφριά στο χέρι. Το βράδυ η Ζεϊνέπ νιώθει τύψεις και λέει στην Τζαχιντέ: «Εξαιτίας μου όλοι υποφέρουν. Ο άντρας μου πέθανε εξαιτίας μου, η αδελφή μου εξαιτίας μου παραλίγο να γινόταν δολοφόνος. Αλήθεια, έχεις μετανιώσει ποτέ που με πήρες από το ορφανοτροφείο;», και η Τζαχιντέ της απαντάει: «Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό που μπήκες στη ζωή μου. Ομορφαίνεις τα πάντα γύρω σου». Το επόμενο πρωί η Γκαμζέ βρίσκει παγωμένη στο κρεβάτι τη μητέρα της και αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο η Τζαχιντέ δεν τα καταφέρνει και η καρδιά της την προδίδει.

Ο Σινάν νεκρός!

Ο Σινάν καταφέρνει να βρει πού βρίσκεται η Ζεϊνέπ, όμως ο Τζενγκίζ του στήνει παγίδα και δένει κι εκείνον, ενώ τον βασανίζει μπροστά στα μάτια της Ζεϊνέπ. Ο Τζενγκίζ τους κάνει ψυχολογικό πόλεμο και εκείνοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να σωθούν, αλλά μάταια.

Ενα πρωί ο Τζενγκίζ τηλεφωνεί στη Σουλέ για να την αποχαιρετίσει. Εκείνη που καταλαβαίνει πού μπορεί να βρίσκεται ο Τζενγκίζ, παίρνει τα παιδιά της και πάει να τον βρει. Πράγματι, καταφέρνει να βρει το σημείο και παρακαλάει τον άντρα της: «Πάμε να φύγουμε! Αφησέ τους, σε παρακαλώ». Η Μελέκ που βρίσκεται μαζί, τρέχει στη Ζεϊνέπ που είναι αναίσθητη στο έδαφος και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Ο Τζενγκίζ το σκάει με τη Σουλέ και το γιο τους. Ο Σινάν κλέβει ένα ταξί και τους ακολουθεί. Ο Τζενγκίζ σταματάει στην άκρη του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας και περνάει στο αντίθετο ρεύμα με τα πόδια, ενώ τριγύρω του τρέχουν ξυστά τα αυτοκίνητα. 

Η Σουλέ με το γιο τους αγκαλιά προσπαθεί να περάσει, όταν σκοντάφτει στη μέση του δρόμου. Ο Σινάν που έχει σταματήσει κι εκείνος στην άκρη, τρέχει να τη σώσει και την τελευταία στιγμή την πετάει με το μωρό στην άκρη του δρόμου, αλλά δυστυχώς τον ίδιο τον χτυπάει θανάσιμα ένα φορτηγό… 
Ετσι ο Σινάν αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...