Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92-93-94-95-96

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92-93-94-95-96

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92 ΕΔΩ  93 ΕΔΩ 94 ΕΔΩ
95 ΕΔΩ 96 ΕΔΩ

Επεισόδιο 92


Ένα μυστήριο καλύπτει τη σχέση του Αχιλλέα με την Ρενάτα. 
Τι μπορεί να της είπε στην τετ-α-τετ συνάντησή τους και εκείνη αποφάσισε να μείνει τελικά στη Sofo;
 Η Βασιλίνα θα μάθει για αυτή την ύποπτη επαφή τους και αποφασίζει να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας θα αρνηθεί να βοηθήσει τον Βλάση στο deal με τον Αγγέλου, αν δεν συμμετέχει και εκείνος, κι έτσι ο Βλάσης αναγκάζεται να στραφεί αλλού για βοήθεια. Ο Δαμιανός δίνει μια δακρύβρεχτη συνέντευξη μιλώντας για την Φαίη, ενώ η Μένη χρησιμοποιεί τον Θοδωρή για να προσεγγίσει ξανά τον Λεωνίδα. 
Επεισόδιο 93
Η άνετη συμπεριφορά της Ρενάτας θα ανησυχήσει ακόμα πιο πολύ την Βασιλίνα που «τρώγεται» μέσα της για το συμβάν στο γραφείο της Σύλβιας. 
Παράλληλα, ανήσυχοι είναι και οι κάτοικοι της έπαυλης με τη συμπεριφορά του Δαμιανού μετά τη μεγάλη απογοήτευση που υπέστη. 
Η Μένη εξακολουθεί να πιέζει τον Αχιλλέα για την απώλεια του διαγωνισμού, αμφισβητώντας την ικανότητα που δείχνει καθήμενος στην προεδρική καρέκλα.
 Ως απώτερο σκοπό της, έχει να επιβάλλει τη δική της ατζέντα στη σύνθεση της εταιρίας και να απομακρύνει όσους θεωρεί παράταιρους. 
Η αντίδραση του Αχιλλέα θα την εκπλήξει. Το αμαρτωλό παρελθόν του Μάκη Ζούβα χτυπάει την πόρτα του ευτυχισμένου ζευγαριού και η Σύλβια αναλαμβάνει να διορθώσει τα κακώς κείμενα για λογαριασμό του αγαπημένου της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 94
Θα μάθουμε άραγε.. τι είπε ο Αχιλλέας στη Ρενάτα στη μυστική τους συνάντηση; 
Το μυστήριο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται, αλλά δε θα αρέσει καθόλου στη Βασιλίνα, που κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια.
 Εν τω μεταξύ ένας τελείως διαφορετικός Δαμιανός γυρίζει στην εταιρία και αναστατώνει τους πάντες, ενώ η Λατάνια πέφτει σιγά-σιγά με τα φιλιά του Φώτη.
 Ο Βλάσης δεν βρίσκει πουθενά χρήματα, αλλά ο Αγγέλου τον προσεγγίζει με νέα πρόταση. 
Μια πρόταση που περιλαμβάνει διάρρηξη και κλοπή… 
Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Βλάσης για να βρεθεί με 20 εκατομμύρια στα χέρια του;
Επεισόδιο 95
Ο Βλάσης θα μπορέσει να πάρει το βαλιτσάκι από το σπίτι της Μένης, ενώ ο Λεωνίδας θα προσπαθήσει να μάθει το μυστικό που υπάρχει ανάμεσα στον Αχιλλέα και τη Ρενάτα. Η Σύλβια έχει μια φαεινή ιδέα για να διαφημίσει το site της και η Βασιλίνα ανακαλύπτει ένα χαρτάκι στο σπίτι του Αχιλλέα που την αναστατώνει. Ο Λεωνίδας μαθαίνει κάτι για τη Μένη που τον εκπλήσσει ευχάριστα και ο Ζαχαρίας ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Φώτη με τη Λατάνια. Ποια έκπληξη επιφυλάσσει η Μένη στον Βλάση; Τι κρύβει το μυστικό της Ρενάτας και του Αχιλλέα; 
Επεισόδιο 96 
Όσο ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα δείχνουν ένα τυπικό επαγγελματικό πρόσωπο, τόσο η Βασιλίνα «καίγεται» να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους. 
Την ώρα που ο Βλάσης είναι κρατούμενος στο ίδιο του το σπίτι από τον μπράβο της Μένης, φτάνει η Αιμιλία από την Κύπρο.
 Ο Λεωνίδας ξεκίνησε να βλέπει διαφορετικά τη Μένη και είναι έτοιμος να αφεθεί στα δίχτυα της και ο Θοδωρής δε θα τον αφήσει σε ησυχία. 
Η Βάνα δίνει μια καταπληκτική ιδέα στη Σύλβια, ενώ ο Ζαχαρίας δεν μπορεί να καταπιεί με τίποτα ότι ο Φώτης φιλιέται με τη Λατάνια.
 Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, στην εταιρία φτάνει ο Αγγέλου με τις μετοχές νομίζοντας ότι θα συναντήσει το Βλάση…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 97-98-99-100-101 ΕΔΩ

102-103-104 ΕΔΩ
105-106 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

91 ΕΔΩ
92 ΕΔΩ
93 ΕΔΩ
94 ΕΔΩ
95 ΕΔΩ
96 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ