Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/2/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/2/2018

Συνεχίζονται οι ξαφνικές και χαρούμενες συγκυρίες στην ερωτική ζωή αλλά και στο πορτοφόλι των Κριών, Διδύμων, Ζυγών, Τοξοτών, Λεόντων και Υδροχόων του 3ουδεκαημέρου, λόγω του χθεσινού Εξαγώνου Αφροδίτης-Ουρανού!

Κριός

Γενικά

Ο έντονος θαυμασμός σου για άτομα με δυνατή προσωπικότητα, Κριέ, σε οδηγεί συχνά σε περίεργες συναναστροφές. Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, χωρίς να βεβαιώνεσαι για την ουσία του κάθε ατόμου που συναναστρέφεσαι. Δεν είναι πάντα οι άνθρωποι αυτό που δείχνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, Κριέ. Όμως μην παραιτηθείς, αφού μπορείς κάτι να κάνεις, για να χαρεί το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, θα έχεις αρκετό φόρτο και το άγχος θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (05-11/02) από την Άση Μπήλιου!

Ταύρος

Γενικά

Η επιτυχία που έρχεται, Ταύρε, είναι καθοριστικής σημασίας για το μελλοντικό σκηνικό της ζωής σου. Φρόντισε να τη διαχειριστείς με συνέπεια και σοβαρότητα, για να έχει την απαραίτητη διάρκεια. Νέες προτάσεις και συμφωνίες δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για άνοδο και κέρδη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά, έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5-11 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη! Μεγάλες δυσκολίες για 3 ζώδια

Δίδυμος

Γενικά

Ο σκληρός σου χαρακτήρας, Δίδυμε, και η κάθετη τάση σου έχουν κουράσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χαμήλωσε σήμερα λίγο τους τόνους, αν δε θέλεις να δεις φίλους και συνεργάτες να σε αποφεύγουν. Διαθέτεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για άνοδο και επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Δίδυμε, από σήμερα θα γίνει ομορφότερη και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων που έχεις προγραμματίσει από πριν. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

Καρκίνος

Γενικά

Οι πλανήτες, Καρκίνε, σε ευνοούν και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις, που πέρασαν κρίση τον τελευταίο καιρό. Μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε κατευθύνει σήμερα, αντίθετα φρόντισε να προσεγγίσεις με διακριτικότητα άτομα που έχεις αδικήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν μειώσεις το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις τις καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά θέματα, Καρκίνε, σε πολύ καλό δρόμο. Δείχνεις μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μην συνεχίζεις όμως να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Λέων

Γενικά

Η έντονη ανάγκη σου για ανανέωση, Λέων, σου δημιουργεί την τάση να θέλεις να αλλάξεις χώρο διαμονής. Μία ανακαίνιση είναι σίγουρα η καλύτερη λύση. Αργότερα θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για μεγαλύτερες αλλαγές. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις με τις επιλογές σου για να μην το μετανιώσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, Λέων, θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να λύσεις στη σχέση σου πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς επιτέλους να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις, για να ξεπεράσεις τη στασιμότητα στον χώρο της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος θα αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Παρθένος

Γενικά

Η οικογένεια σε έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα, Παρθένε μου, με την αδικία που έχει απέναντί σου. Δώσε σήμερα τόπο στην οργή και μη συνεχίζεις να διαιωνίζεις καταστάσεις που έχουν δείξει το δρόμο τους και δεν οδηγούν πουθενά. Το μέλλον σε δικαιώνει με τρόπο που δεν περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε μου, και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Βάλε πρόγραμμα, για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ άγχος. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Φρόντισε να ισορροπήσεις στα οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Έτσι θα κρατήσεις για πάντα δίπλα σου έναν Παρθένο!

Ζυγός

Γενικά

Η ευγένεια, η καλοσύνη, η ευαισθησία, η υπομονή και η σοβαρότητά σου, Ζυγέ, αναγνωρίζονται από άτομο που δεν περιμένεις και δέχεσαι αναπάντεχα μια πρόταση. Σκέψου καλά πριν προχωρήσεις τα λόγια του, που είναι πέρα για πέρα ειλικρινή και μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ζυγέ, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν, να φροντίσεις να μιλήσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2018

Σκορπιός

Γενικά

Ένα μικρό ταξίδι, Σκορπιέ, σου προτείνεται τώρα και κατά τη διάρκειά του μία ευχάριστη γνωριμία σε ανανεώνει. Το πρόσωπο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε, λοιπόν, η πρώτη εντύπωση να είναι η ιδανική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να ξέρεις, Σκορπιέ, ότι μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Σκορπιέ. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά σήμερα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που ήδη έχεις. Τα έξοδα και οι οφειλές που έχεις, συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Ηρέμησε και να ξέρεις, ότι έρχονται καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου.

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Τοξότης

Γενικά

Οικογενειακά θέματα, Τοξότη, συζητήσεις και διεκπεραίωση ζητημάτων σε απασχολούν το ερχόμενο διάστημα. Μην αφήνεσαι σε εκκρεμότητες, που σου εμποδίζουν το μέλλον. Διόρθωσε ό,τι μπορείς και βάλε τάξη στα ζητήματα που παραμένουν άλυτα. Όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές! Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλές δαπάνες σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, λοιπόν, να μην κάνεις πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Γενικά

Η εκρηκτική συμπεριφορά αγαπημένου σου ατόμου, Αιγόκερέ μου, σήμερα σε βάζει σε δίλημμα, για το ποια θα είναι η σωστή στάση που θα πρέπει να κρατήσεις. Άφησε κάποιο περιθώριο να επανέλθουν οι ισορροπίες και μετά κάνε μια συζήτηση με ψυχραιμία, ηρεμία και σοβαρότητα, δίχως να θίξεις κάποιον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

Υδροχόος

Γενικά

Η απογοήτευση που πέρασες, λαμβάνει τέλος, Υδροχόε. Οι εφιάλτες του παρελθόντος σταδιακά υποχωρούν και είσαι πλέον σε θέση να παρακολουθήσεις την πτώση των εχθρών σου. Όσα σε πίκραναν, απομακρύνονται, αφήνοντας μια αμυδρή πικρία, αλλά χωρίς να μπορούν να σε βάψουν άλλο.

Γι’ αυτό ξεχωρίζουν: 13 τρομερά χαρακτηριστικά που έχουν μόνο οι Υδροχόοι!Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις καταστάσεις, που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, θα έχεις πολύ άγχος για να ανταπεξέλθεις στις πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει. Έχεις φτάσει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ιχθύς

Γενικά

Η αφέλεια του παρελθόντος, Ιχθύ, δίνει τώρα τη θέση της στην ορθή λογική που σου επιτρέπει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Φίλοι και οικογένεια φροντίζουν για σένα, όσο μπορούν, και δέχεσαι εύνοια από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Η επιτυχία είναι δεδομένη και δεν αργεί να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, πάντα δείχνεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι σήμερα από κάποιες καθυστερήσεις. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις αρκετά.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ