Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο 6/2

Η Βέρα θα σιγουρευτεί πως η Άννα έχει ξανά μπλέξει με τον Αλέξανδρο. Εκείνη το παραδέχεται, αλλά παρακαλεί την Βέρα να μην το πει πουθενά.

Μόλις όμως ο Χρήστος βρίσκει το κινητό από το οποίο τηλεφωνούσε η Σαμίρα, αποφασίζεται η μεταφορά των γυναικών αλλού. Η εξάρτηση του Τόνυ από τις ουσίες μεγαλώνει και ο Ιωσήφ ανησυχεί. Ο Παύλος και η Μάρθα αποφασίζουν να κάνουν αίτηση για υιοθεσία του μωρού, ενώ ο Ορφέας σκοτώνει μια ακόμα γυναίκα. Ο Σάκης και η Όλγα ξανασμίγουν. Η Αμαλία βρίσκει τον φάκελο που της είχε δώσει πριν εννιά χρόνια η Αθηνά Στεργίου και προσπαθεί ν’ αποκωδικοποιήσει τα στοιχεία, ενώ ο Θεοχάρης πιέζει την Βέρα να του πει τι συμβαίνει με την Άννα. Η Εύα εξοργίζεται με τους «δικούς της» όταν μαθαίνει πως έπεσε νεκρός αστυνομικός από το χέρι τους. Ο Αλέξανδρος και η Άννα, εξακολουθούν να βλέπονται κρυφά.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Νέος έρωτας για την Όλγα – Ο Στέφανος μπαίνει στη ζωή της!

Η Εύα γίνεται έξαλλη με τους «δικούς της» μόλις θα μάθει πως έπεσε νεκρός αστυνομικός από το χέρι τους.
Ο Αλέξανδρος και η Άννα στο Επεισόδιο 104 του Τατουάζ, συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά. Ο Θεοχάρης κρατάει σε απόσταση τον Ιωσήφ, επειδή τον χρησιμοποιεί για να καλύψει τις απιστίες του. Η Βέρα, μαθαίνει από την Νίνα ότι την έχουν σπρώξει στην πορνεία εκβιάζοντάς την και σοκαρισμένη της υπόσχεται να την βοηθήσει να ξεφύγει.
Η Τατιάνα προσπαθεί να λύσει τον γρίφο με τα γράμματα που χαράζει ο ‘Γενάρης’ στα θύματά του, προκειμένου να οδηγηθεί σ’ αυτόν. Η Μαργκώ πετάει για λίγο από πάνω της τη μάσκα της σκληρής και άκαμπτης και δείχνει την αγάπη, αλλά και την ανησυχία της για τις επιλογές του Τόνυ. Την ίδια στιγμή, ο Ιωσήφ εμπιστεύεται στη Νικόλ ότι ο Τόνυ ξανακύλησε στα ναρκωτικά.
Η Αμαλία, ζητάει από τη Βέρα να συναντηθούν στην Αθήνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 Η Ηλέκτρα κατηγορεί τον Παύλο πως παίζει παιχνίδια σε διπλό ταμπλό, κοροϊδεύοντας μάνα και κόρη....