Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΝΝΕ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Ο Σινάν, χωρίς να ενημερώσει κανέναν πηγαίνει στην αποθήκη, εκεί όπου ο Τζενγκίζ κρατάει όμηρο τη Ζεïνέπ.
Ο Σινάν κάνει αυτό που του λέει ο Τζενγκίζ για να μη θέσει τη ζωή της γυναίκας του σε κίνδυνο. Αλλά η σκηνή που βλέπει μπροστά του τον τρελαίνει, γιατί η Ζεïνέπ κάθεται σε μια καρέκλα με περασμένη μια θηλιά στο λαιμό της.

Ο Τζενγκίζ του στήνει παγίδα και δένει κι εκείνον, ενώ τον βασανίζει μπροστά στα μάτια της Ζεϊνέπ. Ο Τζενγκίζ τους κάνει ψυχολογικό πόλεμο και εκείνοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να σωθούν, αλλά μάταια.

Ενα πρωί ο Τζενγκίζ τηλεφωνεί στη Σουλέ για να την αποχαιρετίσει. Εκείνη που καταλαβαίνει πού μπορεί να βρίσκεται ο Τζενγκίζ, παίρνει τα παιδιά της και πάει να τον βρει. Πράγματι, καταφέρνει να βρει το σημείο και παρακαλάει τον άντρα της: «Πάμε να φύγουμε! Αφησέ τους, σε παρακαλώ». Η Μελέκ που βρίσκεται μαζί, τρέχει στη Ζεϊνέπ που είναι αναίσθητη στο έδαφος και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Ο Τζενγκίζ το σκάει με τη Σουλέ και το γιο τους. Ο Σινάν κλέβει ένα ταξί και τους ακολουθεί. Ο Τζενγκίζ σταματάει στην άκρη του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας και περνάει στο αντίθετο ρεύμα με τα πόδια, ενώ τριγύρω του τρέχουν ξυστά τα αυτοκίνητα.
Η Σουλέ με το γιο τους αγκαλιά προσπαθεί να περάσει, όταν σκοντάφτει στη μέση του δρόμου. Ο Σινάν που έχει σταματήσει κι εκείνος στην άκρη, τρέχει να τη σώσει και την τελευταία στιγμή την πετάει με το μωρό στην άκρη του δρόμου, αλλά δυστυχώς τον ίδιο τον χτυπάει θανάσιμα ένα φορτηγό...

Ετσι ο Σινάν αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.


ΑΝΝΕ: Τα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς! Μόνο εδώ...


+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top