Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/2/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/2/2018

Πόλεμος ή Έρωτας; Μάλλον και τα δυο θέλει η σημερινή Κυριακή! Με ένα Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη οι τσακωμοί στον Έρωτα είναι πολύ πιθανοί, όπως και τα ψέματα, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα! Ευτυχώς που υπάρχει και το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και μας προσγειώνει, κάνοντας μας να έχουμε σωστή και συνετή συμπεριφορά!


Κριός

Κάποιο σημαντικό πρόσωπο έχει τις επιφυλάξεις του για σένα, Κριέ μου, εξαιτίας πληροφοριών που σε κακοχαρακτηρίζουν. Πρόσεξε τη θέση σου, δείχνοντας σοβαρότητα και συνέπεια, για να βάλεις με τον τρόπο σου στη θέση τους όσους επιθυμούν να σε διαβάλλουν. Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Κριέ. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις περάσεις όμορφα με δικά σου άτομα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια
Ταύρος

Η συναισθηματική σου ισορροπία, Ταύρε μου, βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο εξαιτίας λάθος επιλογών. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και αν δεν μπορέσεις να αλλάξεις σε εύλογο χρονικό διάστημα τη βάση, ετοιμάσου να αποχωρήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Ταύρε, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Άφησε στην άκρη, τις παράλογες απαιτήσεις που κάποιες φορές προβάλεις. Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη
Δίδυμος

Μία συνάντηση με άτομο του παρελθόντος, Δίδυμε, σε ταράζει και σου θυμίζει τα δύσκολα που πέρασες. Μην αφήνεις όμως τους εφιάλτες να σε συγκλονίζουν. Κοίταξε μπροστά και χαμογέλα! Η πραγματική ζωή έρχεται αύριο και είναι μπροστά σου έτοιμη να τη ζήσεις, όπως επιθυμείς. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, και να κάνεις τις προτάσεις σου, που είναι σίγουρο ότι θα το χαροποιήσουν πολύ. Εσύ, που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς κάπως συγκρατημένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Ορισμένες κακές συνήθειες σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, Καρκίνε. Αποφάσισε να απαλλαγείς από αυτές και γέμισε δημιουργικά το χρόνο σου, για να έχεις την εξέλιξη που επιθυμείς. Μη δεσμεύεσαι με πράγματα που δε σε ωφελούν και σε βλάπτουν. Σκέψου με μεγαλύτερη σοβαρότητα το μέλλον σου. Κάποια γεγονότα θα σου δώσουν πολλές ιδέες, Καρκίνε μου, ώστε να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τη σχέση σου ακόμη πιο όμορφη. Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα, προσπάθησε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου θα είναι πολύ καλά, πρέπει όμως να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Λέων

Σύντομα, Λέων μου, θα λάβεις μία πληροφορία που θα σε απελευθερώσει. Η τάξη που απαιτείται τώρα να μπει, σε φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά είναι απολύτως απαραίτητη για τις εξελίξεις. Δείξε σοβαρότητα και μην αλλάζεις συνεχώς στάση απέναντι στο ζήτημα. Τα αισθηματικά σου, Λέων μου, μπορούν να πάνε και καλύτερα από όσο τώρα, αν προσπαθήσεις σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και του εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι ο Άρης από τον Τοξότη θα ανεβάσει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, και η γνωριμία που θέλεις δε θα αργήσει να έρθει. Στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, όλα είναι καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!
Παρθένος

Ένα δώρο δέχεσαι, Παρθένε, με τη μορφή βοήθειας και χωρίς να το περιμένεις. Η αξιοποίησή του είναι τόσο σημαντική, που σε οδηγεί σε ολοκληρωτική αλλαγή! Μη φοβάσαι να προχωρήσεις ανάλογα με τις εξελίξεις. Άλλωστε, είναι το μόνο που μπορείς να πράξεις πλέον. Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά. Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, οπότε καλό είναι σήμερα, να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Ζυγός

Η επιτυχία σου, Ζυγέ, θυμώνει όσους προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα όμως χαίρονται με τις εξελίξεις και όλα ισορροπούν μετά από μακροχρόνια αναστάτωση. Η χαρά θα είναι μεγάλη και η δικαίωση σου αξίζει ολοκληρωτικά. Ετοιμάσου να τη δεχτείς! Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα έχεις μια ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!
Σκορπιός

Ο χρόνος που ξόδεψες, Σκορπιέ, για να δημιουργήσεις ένα μάταιο εμπόδιο, είναι χαμένος και απλώς σου στέρησε υπέροχες εμπειρίες. Δέξου, λοιπόν, τώρα την πραγματικότητα, αφού δε μπορείς να το καθυστερήσεις άλλο. Η ζωή μας χαρίζει πράγματα που δεν εκτιμάμε πάντα στην ώρα τους, αλλά αυτό δε μειώνει τη πραγματική τους αξία. Φρόντισε σήμερα να δείξεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, Σκορπιέ, και να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά, για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, διότι αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

Τοξότης

Η αποκάλυψη ενός μεγάλου ψέματος, Τοξότη μου, σε πληγώνει, απογοητεύοντάς σε βαθειά. Η μεγάλη σου θλίψη όμως θα περάσει με τον καιρό και η αγαθή σου πρόθεση θα δικαιωθεί. Μη φοβάσαι τον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσουν όσοι πίκρανες. Όλα θα πάνε καλά! Προσπάθησε σήμερα να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου, Τοξότη. Πέρνα τη μέρα σου χαλαρά και ερωτικά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς και με τον ερωτισμό που εκπέμπεις, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Η δικαίωση είναι σαρωτική, Αιγόκερε, και δε βρίσκεις λόγια να περιγράψεις τα ανάμεικτα συναισθήματα που σου προκαλεί. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ισορροπήσει και μην προβείς σε κανενός είδους κίνηση. Η δυνατότητα επικοινωνίας βελτιώνεται και θα χρειαστείς ψυχραιμία για να την αξιοποιήσεις θετικά. Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερε μου, να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να προχωρήσεις σε συζητήσεις, που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Τα επαγγελματικά θα κινηθούν πολύ καλά, Αιγόκερε. Σήμερα, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο. Στα οικονομικά, προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, αφού δε βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις δεν ήταν οι αναμενόμενες, Υδροχόε, και αυτό σε φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Φρόντισε από ‘δω και στο εξής τα λόγια και τις πράξεις σου, καθώς οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Η αποδοχή της υπάρχουσας κατάστασης επιβάλλεται να γίνει άμεσα και με σταθερότητα. Φρόντισε, Υδροχόε, να πεις ήρεμα και χαλαρά ό,τι θέλεις να ξέρει στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έρθουν. Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σε σημείο που σε ικανοποιεί. Σήμερα, φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Το ότι δεν γνωρίζεις εξ αρχής ολόκληρη τη αλήθεια, Ιχθύ μου, δε σε απαλλάσσει από την ευθύνη, ότι δεν ασχολήθηκες να ψάξεις. Τώρα, μπορείς να διορθώσεις με κάποιον τρόπο τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και να αποκαταστήσεις όσα είναι εφικτό να ισορροπήσουν. Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που ίσως να έχεις από άλλες υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που θέλεις. Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε αυτή τη μέρα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ