Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα 21/2 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

Η Χριστίνα Τανταλίδου μας ενημερώνει για τη Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 21/2 και την επιρροή της στα Ζώδια…

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ, αναζητά τον πλατωνικό έρωτα, την ανιδιοτελή αγάπη και κυρίως βοηθάει στην ανάπτυξη σχέσεων που εκλείπει ο εγωισμός και η αλαζονεία. Έτσι αυτές τις μέρες, αισθάνεσαι πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, βρίσκεις τις εσωτερικές σου αξίες και προσπαθείς να ξεχάσεις τα τραύματα του παρελθόντος και τις σχέσεις που σε έχουν τραυματίσει..

Ο Ποσειδώνας συμβολίζει τη φαντασία, το όνειρο και πολλές φορές εμπλέκεται, όταν βιώνουμε μια σχέση βαθιά συναισθηματική και ρομαντική. Πάντα, όμως έχουμε στο νου μας, ότι ο Ποσειδώνας κρύβει το ρίσκο της εξαπάτησης και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην ονειροβατούμε.


Η Αφροδίτη θα σχηματίσει την όψη συνόδου, με τον Ποσειδώνα, στους Ιχθύες και θα δώσει ώθηση σε ερωτικά ειδύλλια και όλοι μας μαγεμένοι θα χαθούμε στα συναισθήματά μας, επιδιώκοντας να ζήσουμε τον απόλυτο έρωτα και πολλές φορές αγνοώντας τους κινδύνους. Ωστόσο, προσέξτε να μην μπερδέψετε το χρήμα με τον έρωτα και βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Από την όψη συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζονται περισσότερο οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού , Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, γεννημένοι β’ δεκαήμερο και Καρκίνοι, Σκορπιοί του β΄δεκαημέρου , καθώς και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 13η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης , Ποσειδώνα σε επηρεάζει ψυχικά, θα έχεις μια γλυκιά εσωστρέφεια που θα μαγνητίζει τους γύρω σου και έτσι μπορείς να επιλέξεις το ταίρι που θα σε συμπληρώνει. Ρομαντικά ραντεβού στα τυφλά και στα (κρυφά).

Δες το Αστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα σε κάνει να δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι καινούργιο και ασυνήθιστο στη ζωή σου που θα σε χαλαρώσει και απομακρύνει από την ρουτίνα. Όμορφες στιγμές με φίλους, ερωτικά μηνύματα.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/2 ως 25/2! Έρωτες και έντονοι χωρισμοί!

Δίδυμοι 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα βοηθάει στο να αγνοήσεις το κοινωνικό σου περίγυρο, να ακούσεις μόνο τη φωνή της συνείδησης σου και να πεις ναι σε μια σχέση που μέχρι τώρα , ήταν ταμπού και «ακατάλληλη». Ζεις τα θέλω σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα σε ταξιδεύει σε άλλους κόσμους, περιπλανιέσαι για να έρθεις σε επαφή με το ταίρι σου και είναι μια περίοδος, όπου οι ερωτικές σου σχέσεις συμβάλλουν στην εξέλιξη σου. Επιτυχία εάν σπουδάζεις ή είσαι συγγραφέας.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!


Λέων


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα απομακρύνει κάθε συναισθηματικό κόμπλεξ, ταμπού και κάθε είδους συμπλέγματα, ώστε να είσαι, νιώθεις απελευθερωμένος να γευτείς τον έρωτα και να αποδεχτείς τις σεξουαλικές σου ανάγκες. Ερωτική δραστηριότητα.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018
Παρθένος 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα φέρνει την πολυπόθητη δέσμευση, πρόταση για αρραβώνα ή αρχή μιας νέας σχέσης και έτσι κυριολεκτικά απογειώνεσαι συναισθηματικά. Έχεις την στήριξη του περιβάλλοντος σου.

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19-25 Φεβρουαρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια
Ζυγός 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα απομακρύνει τις σκοτούρες της καθημερινότητας, όμορφες στιγμές με τους φίλους σου και τους δικούς σου ανθρώπους και θα έχεις πολύ καλή ψυχολογία. Εργασιακές θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα σε κάνει δημιουργικό, αισιόδοξο και ανοιχτό σε κάθε νέα πρόταση είτε για να μπεις σε μια νέα σχέση , είτε για να κάνεις ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Ερωτικές γνωριμίες που συναρπάζουν.


Τοξότης 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα βελτιώνει τις προσωπικές σου σχέσεις και πιθανόν να μπεις σε μια νέα σχέση που θα εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου και θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Ευχάριστες ρομαντικές στιγμές.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα, σε χαλαρώνει ψυχολογικά, θα έχεις περισσότερο χρόνο για να διασκεδάσεις και να δεις παλιούς φίλους , όπου θα περάσεις ευχάριστα. Αναμνήσεις, νοσταλγία για τα περασμένα. Φλερτ .

Υδροχόος 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου, θα νιώσεις ότι έχεις εκπληρώσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου και θα καλοπεράσεις, καθώς θα βρίσκεσαι συνέχεια με κόσμο. Ακριβές αγορές. Πολυτελή ταξίδια.

Ιχθύες 


Η σύνοδος Αφροδίτης, Ποσειδώνα στο ζώδιο σου είναι θείο δώρο, και φαίνεται πως ένα όνειρο ζωής εκπληρώνεται και θα λάβεις ηθική αλλά και ..υλική ικανοποίηση. Ευνοείσαι ..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ