Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018
Eπιλέξτε το ζώδιό σας και καθοδηγηθείτε από τις συμβουλές των πλανητών, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις τρέχουσες εβδομαδιαίες αστρολογικές επιδράσεις στο ζώδιό σας. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο και να νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Οι επιλογές είναι στο χέρι σας!

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Ζείτε το δικό σας παραμύθι, είναι μια διέξοδος για άγχος σας και το εσωτερικό κενό σας καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη. Δείτε τα πράγματα σε βάθος, ποιος είναι πράγματι ο λόγος που αισθάνεστε έτσι; Μήπως το πρόσωπο που λατρεύετε σας παρουσιάζει μια ιστορία που είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή; Εξετάστε τα πάντα προτού εξοργιστείτε για το ψέμα και τις υπεκφυγές! Ίσως να νιώθετε λίγο απογοητευμένοι επειδή δεν μπορείτε να μεταφράσετε τα μηνύματα που σας στέλνει κάποιος/α που ενδιαφέρεστε, αλλά προς τι η βιασύνη; Για να δείτε πού θα καταλήξει αυτή η αγάπη, δεν μπορείτε να πιέζετε τις καταστάσεις.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:


Οι φίλοι σας, όσο το δυνατόν, σας στηρίζουν στους στόχους της σχέσης σας; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας επισημαίνει ότι δεν χρειάζεστε τους φίλους σας και τις αυτόκλητες συμβουλές τους προκειμένου να βρείτε μια διέξοδο στον πόνο και τη θλίψη σας. Έχετε σκεφτεί ότι κάποιοι από αυτούς ίσως να μην έχουν και τις καλύτερες προθέσεις; Χρησιμοποιήστε την ορθολογιστική κρίση σας για να κάνετε καλές επιλογές. Δεν θέλετε να βάλετε στη ζωή σας άτομα που σας προκαλούν σύγχυση και χάος, έτσι δεν είναι; Αντίθετα, μην υποθέσετε ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι σας, εάν σας πουν πράγματα που δεν θέλετε να ακούσετε.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:


Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και σε τετράγωνο με τον Άρη, εμποτίζει την ερωτική ζωή σας με μια παραπλανητική ενέργεια, έχετε τον ενθουσιασμό να ορίσετε νέα σχέδια αλλά κάτι μπορεί να προκύψει και να τα ανατρέψει. Ίσως ελπίζετε (μάταια) να πείσετε το σύντροφό σας για ένα ρόδινο μέλλον ή αντίθετα υποτιμάτε τις επιθυμίες σας! Ξεκινήστε με την καταγραφή των προτερημάτων του αγαπημένου σας, αλλά μη ξεχνάτε επίσης ότι οι άνθρωποι έχουν και μειονεκτήματα. Αντί να προσπαθείτε να εξαναγκάσετε την αγάπη σας με εκφοβισμούς να αποδεχτεί τις επιθυμίες σας, δώστε τον χρόνο που χρειάζεται για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Αν είστε μόνοι, σπάστε τον πάγο και γίνετε πιο προσιτοί με τους ανθρώπους.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:


Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας βάζει παρωπίδες στην αγάπη, παρασύρεστε από τον μαγευτικό Ποσειδώνα και πιστεύετε ότι όλοι γύρω σας έχουν τα ίδια χαρίσματα με εσάς. Ενώ θέλετε να δείτε τα πάντα με αισιοδοξία και χαρά, μην παρασύρεστε από τα ποιητικά λόγια κάποιου/ας. Το πιο σημαντικό; Όταν τελικά μάθετε ότι η αλήθεια ήταν στολισμένη με ψέμα, θα κλονιστεί και η εμπιστοσύνη σας. Αν έχετε ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά μιας γνωριμίας και τα προτερήματα υπερτερούν, πάρτε το ρίσκο να χαρίσετε εξ ολοκλήρου την καρδιά σας. Οι τάσεις σας για ανεξαρτησία και ελευθερία θα είναι επιπλέον πολύ ισχυρές κάτω από αυτή την επιρροή, κάνοντάς σας να αμφιταλαντεύεστε στις επιλογές σας

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :


Μήπως κάτι σας κάνει να νιώθετε περίεργα, αλλά δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τι είναι αυτό; Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον απόκρυφο και διαισθητικό όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη. Μην αγνοείτε αυτή την … αόρατη φωνή στο κεφάλι σας, είτε σας μιλάει ψιθυριστά, είτε δυνατά, οφείλετε στον εαυτό σας να διερευνήσετε τα πάντα σε βάθος. Η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα καλλιεργήσει την εμπιστοσύνη. Είναι πολύ εύκολο να μισήσετε τον αγαπημένο σας αν δεν σας δίνει την ευτυχία που ποθείτε. Αντίθετα, αναγνωρίστε ότι μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία, δεν μπορείτε να την απαιτείτε από τους άλλους. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγαπήστε τον!

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:


Είστε λογικοί και αναλυτικοί από τη φύση σας αλλά τώρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τετράγωνο με τον Άρη, συσκοτίζει το τοπίο της αγάπης, αντικαθιστώντας τη λογική με τη φαντασιοπληξία. Κάντε λίγο πίσω και μην αφήνετε τον ενθουσιασμό σας να κλέβει την αναλυτική σας σκέψη, τα κίνητρα του ανθρώπου που λατρεύετε μπορεί να είναι κρυμμένα. Κι αν ακόμα ανακαλύψετε κάτι που δεν σας αρέσει, αφήστε στην άκρη τις κακεντρεχείς συνομιλίες, τίποτα δεν θα αλλάξει. Εάν το άλλο άτομο δεν εναρμονίζεται με τις επιθυμίες σας, ίσως ήρθε η ώρα να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και να κάνετε χώρο για το σωστό πρόσωπο στην καρδιά σας.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:


Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα παράπονα στη σχέση σας; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας ζητά να αλλάξετε τον καθημερινό τρόπο ζωής σας. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τους προσωπικούς στόχους σας μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε επιπλέον χρόνο για τον αγαπημένο σας. Με έναν καλό προγραμματισμό, μπορείτε να συγκεράσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα με τις επιθυμίες του αγαπημένου σας. Το σύμπαν σας ζητά επίσης να περιορίσετε τις τελειομανείς τάσεις σας και να μην τις αφήσετε να σας κάνουν να παραλύετε από φόβο, παρεμποδίζοντάς σας να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:


Είστε μαγεμένοι και μπερδεμένοι! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας δελεάζει με μια ονειρική αγάπη, νιώθετε μια ακατανίκητη έλξη, δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Αν και όλη αυτή η μαγευτική ενέργεια μπορεί να σας αιχμαλωτίσει στην δίνη του πάθους, φροντίστε να είστε άμεσοι και ειλικρινείς στις ερωτήσεις σας. Μπορεί αυτός/ή που θα συναντήσετε τώρα να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Ή νιώθετε ότι συναντάτε τοίχο όταν πρόκειται να προγραμματίσετε το κοινό μέλλον σας με τον αγαπημένο σας; Αφήστε το σύμπαν να αποφασίσει, ξέρει πολύ καλύτερα από εσάς.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:


Λατρεύετε την εξερεύνηση και την περιπέτεια, αλλά τώρα θα ήταν καλύτερο να μείνετε στο σπίτι σας καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και των συναισθημάτων, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας ζητά να ανακαλύψετε τον εαυτό σας στην ηρεμία του σπιτιού σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψετε την αγαπημένη σας περιπλάνηση. Απλά θα πρέπει να επιλέξετε με λογική τους ανθρώπους, άλλωστε δεν μπορείτε να ανεχτείτε το ψέμα και την υποκρισία. Ποτέ δεν βλάπτει να δείτε τι υπάρχει στο βάθος! Το σύμπαν σας ζητά επίσης να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, δεν μπορείτε να κατηγορείτε τους άλλους για το γεγονός ότι η αγάπη δεν έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα σας.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:


Τα λόγια σας εκπέμπουν μια γλυκύτητα και ηρεμία καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας βοηθά να προσελκύσετε νέους θαυμαστές με μια μόνο λέξη σας. Μπείτε σε διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους, τόσο online όσο και σε πραγματικό χρόνο. Μιλήστε με τους ανθρώπους, ακόμα και με αυτούς που μένουν λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη σας. Φλερτάρετε, παίξτε, γελάστε, μόνο φροντίστε να μη χτίσετε πύργους στην άμμο. Είστε σε σχέση; Ενώ μπορεί να διασκεδάζετε τώρα βρισκόμενοι μέσα στα πλήθη, μην ξεχνάτε ότι αυτή η ανέμελη διάθεσή σας μπορεί να είναι σε βάρος της σχέσης σας. Δεν θέλετε να κάνετε ζημιά στα συναισθήματα του αγαπημένου σας.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:


Μήπως τα χρήματα σας έχουν φέρει πονοκέφαλο; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σε τετράγωνο με τον Άρη, ξεσηκώνει χαοτικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σας εξαιτίας οικονομικών ατασθαλιών. Καλή η διασκέδαση και η πολυτελής ζωή ή να είστε στη μόδα αγοράζοντας ακριβά είδη ένδυσης και αξεσουάρ, αλλά τώρα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να σπαταλήσετε τα χρήματά σας. Εκτός του ότι ενδεχομένως να αγοράσετε άχρηστα αντικείμενα, τελικά θα ανακαλύψετε ότι οι συγκρούσεις δεν άξιζαν τον κόπο. Επίσης, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις προκειμένου να οικοδομήσετε τη σταθερότητα στη σχέση σας. Αργά και σταθερά θα φτάσετε στο στόχο σας.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:


Έχετε μια ισχυρή παρουσία τώρα, όλοι γυρίζουν να σας δουν καθώς περπατάτε στην αίθουσα! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας απογειώνει σε άλλους κόσμους, ζείτε το δικό σας παραμύθι και την αγάπη χωρίς όρια. Δεν μπορείτε τώρα να δείτε τα εμπόδια στο δρόμο σας, ενεργείτε γρήγορα και μπερδεμένα. Είναι πολύ νωρίς για να πείτε ότι αυτό το πρόσωπο είναι στην πραγματικότητα ο σύντροφος της ψυχής σας, μελλοντικά ίσως ανακαλύψετε κάποια ελαττώματα που δεν γνωρίζατε καν ότι είχε. Το φυσικό ένστικτό σας είναι να δώσετε, αλλά δεν θα πρέπει να αποβεί εις βάρος του εαυτού σας. Να είστε ειλικρινείς και άμεσοι κι αν συναντήσετε αρνητική αντίδραση, σκάψτε βαθύτερα και συζητήστε.

Πηγή: e-zwdia.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top