Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λαοθάλασσα στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό – Για 1,5 εκατομμύριο πολίτες μιλούν οι διοργανωτές

Σεισμος στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία!
Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες βροντοφώναξαν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και το όνομα δεν μπορεί να το εκχωρήσει καμία κυβέρνηση χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του κυρίαρχου λαού.
Ασφικτικά γεμάτη η πλατεία Συντάγματος, γεμάτη κόσμο η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψπς του Πολεμικού Μουσείου καικοσμοπλημμύρα» στη Σταδίου, τη Φιλελλήνων, τη Μητροπόλεως και την Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι διαδηλωτές ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο πολίτες.


Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Θυμηδία πρόκαλεσε η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που εκτίμησε τους συγκεντρωμένους σε 140.000

. Κι αυτό διότι οι εικόνες και μόνο από την συγκέντρωση αποτυπώνουν ότι η εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι δυνατόν να περιορίζεται στις 140.000 διαδηλωτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53 Επεισόδιο 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα...