Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 12/2

Η Αμαλία θυμώνει με την πρωτοβουλία της Έμιλυ, να μεταφέρει στην Τατιάνα όσα έχει καταγράψει εκείνη στο κασετοφωνάκι της και που αφορά στην εφοπλιστική εταιρεία. Ο Παύλος και η Μάρθα κάνουν την αίτηση αναδοχής του μωρού της Σαμίρα. Ο Μαζαράκης αφήνεται ελεύθερος, αφού δεν υπάρχουν εναντίον του στοιχεία για συμμετοχή στο κύκλωμα σωματεμποpiαs.

Παρά την επιμονή της Τόνιας, η Βέρα αντιδρά αρνητικά να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση. Ο Θεοχάρης δυσκολεύεται να ξεχρεώσει τον Τόνυ, γεγονός που αναστατώνει την Άννα… ενώ ο Αλέξανδρος την περιμένει στην Αίγινα… Η επιμονή του Σάκη, να νοικιάσει η Όλγα το μαγαζί της στον Στέφανο, τους δημιουργεί νέο τσακωμό…

Η Εύα, έρχεται σπίτι του Αλέξανδρου, έχοντας να του κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Ο Αλέξανδρος αποδέχεται την πρόταση της Εύας χωρίς να ξέρει ότι είναι παγίδα. Η Αμαλία δίνει στην Τατιάνα όλες τις πληροφορίες που θυμάται για την εταιρεία της Μαργκώ και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Αμαλία κινδυνεύει.

Ο Άγης με τα καμώματα του κάνει έξαλλη την Μάρθα, ενώ ο Σάκης πείθει την Όλγα να νοικιάσει το μαγαζί στον Στέφανο. Ο Αλέξανδρος με πολύ δυσκολία δέχεται μια ακόμα αναβολή στον χωρισμό της Άννας και του Τόνυ. Ταυτόχρονα ο Τόνυ πολιορκεί εpωτικά την Τατιάνα. Ο Αλέξανδρος, επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η...