Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΝΕ: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος! Απαγωγή, θάνατος, δικαίωση, δολοφονία!

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι το μεγάλο φινάλε της τουρκικής σειράς του ANT1 «Anne» και το TV24 σας παρουσιάζει τις 10 πιο συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος.

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TV24, που αποκλειστικά προδημοσιεύει το Youweekly.gr…

Απαγωγή, δολοφονίες, θάνατοι, αποκαλύψεις και δικαίωση, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Η Σουλέ δίνει το παιδί της σε ορφανοτροφείο

Η Ζεϊνέπ στην προσπάθειά της να σώσει τη Μελέκ, βάζει σε κίνδυνο τον μικρό της αδελφό καθώς στο σπίτι φτάνει κλιμάκιο κοινωνικών λειτουργών. Εκείνοι βλέπουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα δύο παιδιά και προβληματίζονται, ενώ η Μελέκ ακούει πως θα πάρουν τον αδελφό της. Το κοριτσάκι πάει να βρει την Γκιονούλ και της λέει με δάκρυα τι συμβαίνει, ενώ κατηγορεί τη Ζεϊνέπ για όσα έγιναν. Η Σουλέ ετοιμάζεται να φύγει με τον μικρό, αλλά η Μελέκ κλαίει ασταμάτητα και αγκαλιάζει τον αδελφό της: «Οχι μαμά, σε παρακαλώ, μην τον δώσεις!». Η Σουλέ είναι αποφασισμένη: «Δεν μπορώ να σας μεγαλώνω και τους δύο» και παίρνει τον μικρό να φύγει. Ο Τζενγκίζ όταν μαθαίνει τι έγινε προειδοποιεί τη Σουλέ: «Αν μέχρι το βράδυ δεν επιστρέψει στο σπίτι ο γιος μου θα σε καταστρέψω». Η Μελέκ πάει την επόμενη μέρα στο ορφανοτροφείο και ζητάει να δει τον αδελφό της. Ωστόσο το μικρό κορίτσι καταφέρνει να το σκάσει μαζί του και κρύβονται στο σπίτι της Αϊσέ τεϊζέ. Ολοι ψάχνουν να τους βρουν…

«Εγώ σκηνοθέτησα το θάνατο της Μελέκ»

Ο Σινάν που δεν αντέχει άλλο να κρύβει την αλήθεια από τη Ζεϊνέπ, της αποκαλύπτει πως γνώριζε ότι η Μελέκ ήταν ζωντανή.

 Η κοπέλα θυμώνει μαζί του και αποφασίζει να ένα διάστημα να φύγει από το σπίτι προκειμένου να βρει χρόνο να σκεφτεί.
 Στο μεταξύ, η Τζαχιντέ νιώθει τύψεις για όσα γίνονται και παίρνει την απόφαση να πει την αλήθεια στη Ζεϊνέπ: «Θέλω να σου πω κάτι… Δεν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου… Εγώ σκηνοθέτησα το θάνατο της Μελέκ, όχι ο Σινάν και η Σουλέ. Εδωσα χρήματα στη Σουλέ για το κόλπο, αλλά ο Σινάν το έμαθε τυχαία πολύ αργότερα».
 Η Ζεϊνέπ σοκάρεται και δεν λέει τίποτα.
 Η Τζαχιντέ συνεχίζει: «Βρίσε με, πες κάτι, μίλα μου, μη μένεις σιωπηλή. Αναγκάστηκα να το κάνω για το καλό σου».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ζεϊνέπ φεύγει και πάει να μείνει στην Αϊσέ τεϊζέ, ενώ καλεί τον Σινάν για να μιλήσουν.
 Παρόλο που τον συγχωρεί τώρα που έμαθε την αλήθεια, του ζητάει περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί ξανά.

Ο Τζενγκίζ απάγει τη Ζεϊνέπ

Ο Τζενγκίζ θεωρώντας πως για όσα κακά του συμβαίνουν ευθύνεται η Ζεϊνέπ, ένα βράδυ βρίσκει την ευκαιρία να την απάγει. Αφού την υπνωτίζει, τη μεταφέρει σ’ έναν εγκαταλειμμένο χώρο και τη δένει χειροπόδαρα στην καρέκλα. Εκείνη ανοίγει τα μάτια της και αρχίζει να ουρλιάζει. 

Ο άντρας κάθεται ατάραχος απέναντί της και της λέει: «Δεν θα σε ακούσει κανένας».
 «Πόσα λεφτά θέλεις;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος γίνεται έξαλλος: «Τι σόι άνθρωποι είστε εσείς; Νομίζετε με τα λεφτά σας ότι μπορείτε να αγοράσετε και να κάνετε τα πάντα; Μου καταστρέψατε τη ζωή και θα τιμωρηθείτε γι’ αυτό κι εσύ και ο άντρας σου».
 Στο μεταξύ, η εξαφάνιση του Τζενγκίζ και της Ζεϊνέπ προκαλούν αγωνία αντίστοιχα στις οικογένειές τους.
 Ομως το μυαλό τους δεν πάει στο κακό, μέχρι που ο Τζενγκίζ τηλεφωνεί στον Σινάν: «Εχω τη γυναίκα σου! Θα πληρώσεις για όσα μου έκανες ένα-ένα». 
Παράλληλα, η Ζεϊνέπ προσπαθεί δύο φορές να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. 
Το βράδυ η Σουλέ τού τηλεφωνεί: «Αφησέ τη να φύγει και θα το σκάσουμε όλοι μαζί να σωθούμε! Σε παρακαλώ, μην κάνεις καμία τρέλα». 
Ομως εκείνος είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι το τέρμα: «Σου αφήνω το γιο μου! Αντίο», της λέει και κλείνει το τηλέφωνο.

Ο Σινάν νεκρός!

Ο Σινάν καταφέρνει να βρει πού βρίσκεται η Ζεϊνέπ, όμως ο Τζενγκίζ του στήνει παγίδα και δένει κι εκείνον, ενώ τον βασανίζει μπροστά στα μάτια της Ζεϊνέπ. 

Ο Τζενγκίζ τους κάνει ψυχολογικό πόλεμο και εκείνοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να σωθούν, αλλά μάταια. 
Ενα πρωί ο Τζενγκίζ τηλεφωνεί στη Σουλέ για να την αποχαιρετίσει.
 Εκείνη που καταλαβαίνει πού μπορεί να βρίσκεται ο Τζενγκίζ, παίρνει τα παιδιά της και πάει να τον βρει. 
Πράγματι, καταφέρνει να βρει το σημείο και παρακαλάει τον άντρα της: «Πάμε να φύγουμε! Αφησέ τους, σε παρακαλώ». Η Μελέκ που βρίσκεται μαζί, τρέχει στη Ζεϊνέπ που είναι αναίσθητη στο έδαφος και προσπαθεί να τη συνεφέρει. 
Ο Τζενγκίζ το σκάει με τη Σουλέ και το γιο τους.
 Ο Σινάν κλέβει ένα ταξί και τους ακολουθεί. 
Ο Τζενγκίζ σταματάει στην άκρη του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας και περνάει στο αντίθετο ρεύμα με τα πόδια, ενώ τριγύρω του τρέχουν ξυστά τα αυτοκίνητα. 
Η Σουλέ με το γιο τους αγκαλιά προσπαθεί να περάσει, όταν σκοντάφτει στη μέση του δρόμου. 
Ο Σινάν που έχει σταματήσει κι εκείνος στην άκρη, τρέχει να τη σώσει και την τελευταία στιγμή την πετάει με το μωρό στην άκρη του δρόμου, αλλά δυστυχώς τον ίδιο τον χτυπάει θανάσιμα ένα φορτηγό…
 Ετσι ο Σινάν αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Η συμφωνία Ζεϊνέπ-Τζενγκίζ

Μετά την κηδεία του Σινάν, η Σουλέ πάει να βρει τη Ζεϊνέπ: «Ο άντρας σου έσωσε εμένα και το γιο μου! Ηρθα για να τον ευχαριστήσω…». Ωστόσο η δασκάλα την αντιμετωπίζει με καχυποψία. «Κουράστηκα από αυτή την κόντρα… Βλέπεις ότι στο τέλος καταλήγουμε εδώ (σ.σ. στο νεκροταφείο). Είδα πώς έτρεξε κοντά σου η Μελέκ, πώς σε αποκάλεσε “μαμά”, πώς νοιάστηκε να δει αν είσαι καλά. Σ’ αγαπάει πολύ. Ξέρω, είναι σκληρό για εμένα να το παραδεχτώ αυτό, αλλά τυφλή δεν είμαι για να το δω. Ετσι αποφάσισα να σου τη δώσω. Μ’ έναν όρο όμως: να αποσύρεις τη μήνυση κατά του Τζενγκίζ».

 Η Ζεϊνέπ σοκάρεται με όσα ακούει, ωστόσο είναι αποφασισμένη να κερδίσει τη Μελέκ.
 Αφού το συζητάει πρώτα με την οικογένειά της, αργότερα κανονίζει να βρεθεί με τη Σουλέ και τον Τζενγκίζ, όπου τους θέτει τους δικούς της όρους: «Θα αποσύρω τη μήνυση, αλλά η Μελέκ δεν θέλει να αποχωριστεί τον αδελφό της. Ετσι θέλω να μου δώσετε και τον μικρό». Σουλέ και Τζενγκίζ γίνονται έξαλλοι, ωστόσο ο τελευταίος προτείνει μια λύση: «Θα αποσύρεις τη μήνυση, θα σου δώσουμε τη Μελέκ, αλλά θα μας νοικιάσετε ένα σπίτι κοντά σ’ εσάς και έτσι η Μελέκ θα μπορεί να βλέπει τον αδελφό της όποτε θέλει». 
Η Ζεϊνέπ συμφωνεί.

Η Ζεϊνέπ σκότωσε τον πατέρα της

Ενα βράδυ η Ζεϊνέπ ξυπνάει τρομαγμένη εξαιτίας ενός εφιάλτη. Βρίσκει στο σαλόνι την Γκιονούλ και κάθονται μαζί. Η κοπέλα ξεκινάει να της λέει τι είδε: «Είδα ένα μικρό κορίτσι να στέκεται μπροστά σε μια πόρτα και να λάμπει το πρόσωπό της από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει. Μετά κοίταξα κάτω και είδα ότι υπήρχαν παντού σπίρτα. Μια φωνή ακούστηκε να λέει: “Ζεϊνέπ, πού είσαι;”. Εμοιαζε σαν να ήταν αληθινό, σαν να μην ήταν όνειρο». Η Γκιονούλ σοκάρεται με όσα ακούει και της αλλάζει κουβέντα. Την επόμενη μέρα η Ζεϊνέπ ζητάει από τον Αλί να τη βοηθήσει να βρει το φάκελο της Γκιονούλ προκειμένου να πάρει απαντήσεις για τη φωτιά που την έκλεισε στη φυλακή. Επιστρέφοντας σπίτι η Ζεϊνέπ βρίσκει το κουτί με τα πράγματα του Σινάν από το γραφείο του. Ανάμεσα σ’ αυτά υπήρχε και ο φάκελος της υπόθεσης Γκιονούλ. Η Ζεϊνέπ τον διαβάζει: «Για τη φωτιά που ξέσπασε δεν υπάρχει ένδειξη ότι ξεκίνησε από το ηλεκτρικό ρεύμα και γι’ αυτό υπάρχει η υποψία ότι ξεκίνησε από σπίρτα». Η κοπέλα σοκάρεται καθώς ανακαλύπτει πως εκείνη τελικά ήταν που σκότωσε τον πατέρα της. «Εξαιτίας μου έγιναν όλα! Εγώ σκότωσα τον πατέρα μου», λέει στην Γκιονούλ και για πρώτη φορά την αποκαλεί «μαμά».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η Τζαχιντέ πεθαίνει στον ύπνο της!

Η Ντορού μαθαίνει τυχαία πως η Τζαχιντέ είναι βαριά άρρωστη. Μοιράζεται το νέο αυτό με την Γκαμζέ και τα δύο κορίτσια συμπαραστέκονται στη μητέρα τους. «Δεν υπάρχει λόγος να περνάς μόνη σου αυτό τον Γολγοθά. Είμαστε στο πλευρό σου ό,τι κι αν αποφασίσεις». Αργότερα ο Τζενγκίζ εισβάλει στο σπίτι και η Γκαμζέ τον πυροβολεί ελαφριά στο χέρι. Το βράδυ η Ζεϊνέπ νιώθει τύψεις και λέει στην Τζαχιντέ: «Εξαιτίας μου όλοι υποφέρουν. Ο άντρας μου πέθανε εξαιτίας μου, η αδελφή μου εξαιτίας μου παραλίγο να γινόταν δολοφόνος. Αλήθεια, έχεις μετανιώσει ποτέ που με πήρες από το ορφανοτροφείο;», και η Τζαχιντέ της απαντάει: «Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό που μπήκες στη ζωή μου. Ομορφαίνεις τα πάντα γύρω σου». Το επόμενο πρωί η Γκαμζέ βρίσκει παγωμένη στο κρεβάτι τη μητέρα της και αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο η Τζαχιντέ δεν τα καταφέρνει και η καρδιά της την προδίδει.



Η Μελέκ στο νοσοκομείο

Η Σουλέ πάει στην αγορά και η Μελέκ μένει μόνη της με τον Τζενγκίζ, ο οποίος της φωνάζει συνέχεια να μαζέψει τα πεταμένα πράγματα από το πάτωμα και να κάνει τον αδελφό της να σταματήσει να κλαίει. «Είσαι ασήμαντη, ένα σκουπίδι! Την παρακάλαγες λέγοντάς τη μητέρα (σ.σ. Ζεϊνέπ), αλλά εκείνη σε πέταξε έξω! Ξέρεις γιατί; Για τα χρήματα», λέει ο Τζενγκίζ και η Μελέκ για πρώτη φορά ξεσπάει εναντίον του και ουρλιάζει: «Αρκετά! Αρκετά! Ολα έγιναν εξαιτίας σου! Εγώ δεν δέχτηκα τη διαθήκη της γιαγιάς μου! Είχες βάλει στο μάτι αυτά τα χρήματα». Εκείνος εκνευρίζεται με όσα ακούει και την κυνηγάει στη σκάλα. Αργότερα η Σουλέ επιστρέφει στο σπίτι, βρίσκει το κορίτσι να κάθεται στα σκαλιά και ρωτάει να μάθει τι έγινε. Ο Τζενγκίζ της λέει πως έπεσε και φεύγει και η Μελέκ λιποθυμάει. Η Σουλέ μαζί με τη Ζεϊνέπ μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο και της κάνουν μια σειρά από εξετάσεις για να δουν ότι είναι όλα καλά. Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ αναρωτιούνται αν ο Τζενγκίζ το έκανε αυτό, ενώ η Σουλέ νιώθει τύψεις: «Είχες δίκιο, Ζεϊνέπ! Δεν τον ενδιαφέρω ούτε εγώ ούτε η Μελέκ. Αν πάθαινε κάτι το παιδί μου τι θα έκανα;».

Η Σουλέ σκοτώνει τον Τζενγκίζ

Η Σουλέ μετά τα γεγονότα με τη μικρή Μελέκ πάει στο σπίτι της και αποφασίζει να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας, ενώ η Γκιουνούλ όταν αντιλαμβάνεται πως ο Τζενγκίζ ευθύνεται για το ατύχημα της Μελέκ, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Τζενγκίζ επιστρέφει σπίτι και βρίσκει τη Σουλέ να ετοιμάζεται να φύγει: «Φεύγω! Τελείωσαν όλα, αυτή τη φορά αλήθεια τελείωσαν», του λέει και εκείνος την αρπάζει και της φωνάζει: «Δεν πρόκειται να πας πουθενά». Αρχίζει να τη χτυπάει, όταν εμφανίζεται η Γκιονούλ να τον σημαδεύει με όπλο: «Οταν είδα τη Μελέκ στο νοσοκομείο δεν μου άφησες άλλη επιλογή από το να σε σκοτώσω». Ωστόσο ο Τζενγκίζ καταφέρνει να την αφοπλίσει και η Σουλέ αρπάζει το όπλο. Ο Τζενγκίζ λέει στη γυναίκα του: «Πυροβόλησέ τη στο κεφάλι! Προσπάθησε να να σκοτώσει τον άντρα σου, τον πατέρα των παιδιών σου! Κάνε το! Δεν υπάρχει δεν μπορώ! Από τη στιγμή που σου λέω να το κάνεις, θα το κάνεις!». Τότε η Σουλέ στρέφει το όπλο εναντίον του και τον πυροβολεί θανάσιμα!



Η Ζεϊνέπ παίρνει την επιμέλεια των παιδιών

Μετά τη δολοφονία του Τζενγκίζ, η αστυνομία συλλαμβάνει τη Σουλέ. Καταρρακωμένη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο περιπολικό ζητάει μια τελευταία χάρη από τον αστυνόμο: «Σας παρακαλώ, μπορείτε να μου φέρετε την τσάντα μου; Πρέπει να σας δώσει κάτι πολύ σημαντικό! Σας παρακαλώ, αφορά για τα παιδιά μου…». Εκείνος δίνει εντολή να της τη δώσουν και η Σουλέ βγάζει από μέσα τα συμβόλαια της υιοθεσίας των δύο παιδιών της: «Δώστε αυτό στη Ζεϊνέπ Γκιουνές».

 Αρκετές μέρες αργότερα η τελευταία σκηνή δείχνει την οικογένεια Γκιουνές να είναι στην παραλία και να περνάει όμορφες στιγμές.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Μελέκ και εκείνη της περιγράφει την οικογένεια που έφτιαξε στην άμμο: «Είμαστε πια μια μεγάλη οικογένεια! Είμαι η Τουρνά Γκιουνές! Η κόρη της Ζεϊνέπ Γκιουνές». 
Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ την αγκαλιάζουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...