Η «παλιοσειρά» και ο φαντάρος
Ένας ηθοποιός φεύγει κι ένας άλλος έρχεται στην καθημερινή σειρά του Ant1 «Παρθέvα Ζωή».
Την ώρα που ο νεαρός ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος υποδύεται τον Μάκη, αποχωρεί από τη σειρά, προκειμένου να υπηρετήσει το στρατιωτικό του, ο συνάδελφός του και... βετεράνος στα καθημερινά σίριαλ Αλέξανδρος Σταύρου μπαίνει στη σειρά με ρόλο-έκπληξη, σύμφωνα με την «Espresso».

Ο Αλέξανδρος Σταύρου κάνει την είσοδό του στη σειρά την επόμενη Παρασκευή, στο επεισόδιο 79...

Θα υποδυθεί τον Μαρκ Στάμος, έναν διάσημο Ελληνοαμερικανό φωτογράφο. Μόνο που ο Στάμος δεν είναι ένας απλός φωτογράφος που θα του προτείνουν να γίνει το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Travelfun, αλλά ο πατέρας της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη).

Από την άλλη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ετοιμάζεται να ντυθεί στο χακί! Αν και ο ίδιος έχει τελειώσει τα γυρίσματά του, εντούτοις από την τηλεοπτική παραγωγή θα τον δούμε να αποχωρεί τον Μάρτιο, με σκοπό να υπηρετήσει τη θητεία του.

Το ίδιο θα συμβεί και στην πραγματική του ζωή αφού - όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην «Espresso» - σε λίγο καιρό θα παρουσιαστεί στο Πεζικό: «Τον Μάρτιο θα υπηρετώ ήδη την πατρίδα, γι’ αυτό ολοκλήρωσα ήδη τα γυρίσματα τα οποία εσείς θα δείτε τότε».


Πηγή: Espresso
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top