Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Όλα τα νέα επεισόδια της χρονιάς πριν παιχτούν στην TV!

Ο Aλέξανδρος και η Αννα έρχονται κοντά καθώς η αγάπη τους νικάει, όμως τα εμπόδια δεν θα λείψουν και ένας νέος εχθρός θα κάνει την εμφάνισή του. Ο Ορφέας συνεχίζει να σκοτώνει ρισκάροντας να συλληφθεί, αφού η αστυνομία έχει πολλά στοιχεία, ενώ η Ελένη αρχίζει να έχει τα πρώτα συμπτώματα που της λένε ότι θα γίνει μάνα. Η Αμαλία έρχεται πιο κοντά με τον Θεοχάρη, ενώ η Βέρα αποφασίζει να κάνει πίσω και παράλληλα μένει άφωνη όταν ακούει τη σχέση της αδελφής της με τον Τόνυ.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…
Η Νικόλ διώχνει τον Ιωσήφ από το σπίτι

Ο Αλέξανδρος τσακώνεται έντονα με τον Παύλο για την πρωτοβουλία του να δει τη Μαργκώ. Ο Ορφέας αποδεικνύει πως δεν ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα. Ο έρωτας του Τόνυ και της Τατιάνας φουντώνει, ενώ η Αννα παραδέχεται στον Αλεξ ότι τον αγαπάει αλλά δεν τον εμπιστεύεται. Στο μεταξύ, ο Ορφέας έχει εντοπίσει το επόμενο θύμα του και ειδοποιεί την Τατιάνα που καταλαβαίνει ότι κάτι τρομακτικό θα συμβεί μέσα στον Ιανουάριο. Η Νικόλ διώχνει τον Ιωσήφ από το σπίτι τους, ενώ η Αμαλία θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο.
 Διαβάστε παρακάτω…


Η Αμαλία προκαλεί αναστάτωση σε πολλούς..

Ολοι είναι αναστατωμένοι από την περίεργη εξαφάνιση της Αμαλίας, βάζοντας στο μυαλό τους χιλιάδες άσχημες σκέψεις, ενώ η Βέρα καταρρακώνεται βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον του Θεοχάρη για τη γυναίκα του. Ο Παύλος λυγίζει μπροστά στη στενοχώρια του γιου του που είναι χώρια από την Αννα και συμφιλιώνεται μαζί του. Η Τατιάνα περνάει όμορφες στιγμές με τον Τόνυ, ως τη στιγμή που αντιλαμβάνεται έναν άντρα να τους παρακολουθεί…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Η Νικόλ παίρνει πρωτοβουλία κι εν αγνοία της Αννας απαντά στο κινητό της, λέγοντας στον Αλέξανδρο ότι έχει εντολή από τη φίλη της να μην την ενοχλήσει ξανά! Παράλληλα η Εύα, πικαρισμένη από την απόρριψη του Αλέξανδρου, ορκίζεται να τον εκδικηθεί. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, ο Ορφέας διαπράττει έναν ακόμη φόνο που θα συγκλονίσει το Αστυνομικό Σώμα! 

Διαβάστε παρακάτω…


Ο Σάκης με τον Αλεξ τσακώνονται για τη Λήδα

Η Αμαλία θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της που της προκαλούν τρόμο! Στο μεταξύ, ο Σάκης κάνει μια υπόδειξη στον Αλεξ για την ανατροφή της Λήδας και οι δυο τους τσακώνονται. Η Ελένη ανακαλύπτει ότι έχει καθυστέρηση και φοβάται πως είναι έγκυος! Η Βέρα οριστικοποιεί το ταξίδι της στην Ελλάδα και αποφασίζει να μείνει για έξι μήνες τουλάχιστον. Τον Θεοχάρη τον βρίσκει η μια συμφορά μετά την άλλη. Πάνω που ο Τόνυ με την Τατιάνα βρίσκουν τους ρυθμούς τους, κάτι γίνεται και το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη, με αποτέλεσμα η Τατιάνα να του ζητήσει να μην ξαναβρεθούν ποτέ.
 Διαβάστε παρακάτω…


Ο Ορφέας αναστατώνει την αστυνομία με νέο φόνο
Η Αννα δείχνει ότι αρχίζει να πιστεύει τον Αλέξανδρο, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες του. Ταυτόχρονα, η Τατιάνα λέει στον Τόνυ πως αυτό που έγινε μεταξύ τους πρέπει να τελειώσει, εκείνος όμως αρνείται να το δεχτεί. Η Βέρα αποφασίζει να αφήσει ελεύθερο το έδαφος στην Αμαλία, η οποία εκδηλώνει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Θεοχάρη. Το νέο θύμα του Ορφέα αναστατώνει ακόμα περισσότερο την αστυνομία, ενώ ο ίδιος συνεχίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την Τατιάνα και τον Γρηγόρη. 
Διαβάστε παρακάτω…


Η Τατιάνα μιλάει στη Βέρα για τον Τόνυ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Παρά τις αντιρρήσεις της Τατιάνας, η Βέρα έχει δρομολογήσει πλέον το χωρισμό της με τον Θεοχάρη, ενώ αντίθετα η Αμαλία δείχνει να προσκολλάται όλο και περισσότερο πάνω του. Η Μαργκώ προσπαθεί ν’ αλλάξει την απόφασή του Τόνυ να σταματήσουν το εμπόριο όπλων. Στο μεταξύ, ακούγοντας κρυφά τα όσα έχει καταγράψει η Αμαλία στο κασετόφωνο, η Εμιλυ τρομοκρατείται. Η Τατιάνα σοκάρει τη Βέρα όταν της ομολογεί πως ερωτεύτηκε τον Τόνυ. Προκαλώντας τον Γρηγόρη να μιλήσει για τον serial killer, ο Ορφέας θ’ ακούσει κάτι από τον υπαστυνόμο που θα τον βάλει σε μεγάλη ανησυχία. 
Διαβάστε παρακάτω…


H Αννα και ο Αλεξ ζουν ξανά τον έρωτά τους

Η Αννα και ο Αλέξανδρος ζουν ξανά τον έρωτα τους, ενώ η Τατιάνα μιλάει στη Βέρα για τον δικό της έρωτα με τον Τόνυ. Μια κακοποιημένη κοπέλα που καταφεύγει στο νοσοκομείο, δίνει στην Τατιάνα να καταλάβει πως το κύκλωμα σωματεμπορίας που πίστευε πως εξάρθρωσε, ζει και βασιλεύει. Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του, ενώ μια νέα απειλή «ανατέλλει» για τον Αλέξανδρο και την Αννα, στο πρόσωπο της Εύας. Η Εμιλυ, στην Ελλάδα, προσπαθεί να βοηθήσει την Αμαλία να βγάλει άκρη με το κομμάτι του παρελθόντος της που δεν θυμάται.

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ