Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Survivor 2 – Διαρροή: Το πολύ άσχημο κλίμα στους Διάσημους! Η “σφαγή” στην καλύβα και οι τραυματισμοί στο αγώνισμα! Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα;

Αγώνας επάθλου και σήμερα στο Survivor 2! Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης!

Οι ισορροπίες όμως στην καλύβα των “Διάσημων” έχουνε χαθεί και αυτό ίσως επηρεάσει πολύ αρνητικά την απόδοση τους στο αγώνισμα .

Και τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί οι Διάσημοι αλληλομαχαιρώνονται:

Στο σημερινό επεισόδιο η Κατερίνα Δαλάκα αρχικά θα πάρει θέση για την αγωνιστική ικανότητα των αντιπάλων, καρφώνοντας τον Νίκο Θωμά, σαν πιο αδύναμο παίκτη της ομάδας!

Στην συνέχεια θα δούμε ένα ρεσιτάλ ξεκατινιάσματος στους “Διάσημους” μιας και έχουν χωριστεί σε κλίκες οι οποίες δεν έχουν αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές. Η Ελένη Χατζίδου θα κατακεραυνώσει τους συμπαίκτες της, αναφέροντας ότι θα έρθουν και τα χειρότερα, ενώ γίνεται λόγος για διπροσωπία…

Στην συνέχεια την απάντηση θα δώσει ο Στέλιος Κρητικός ο οποίος θα αποκαλύψει εμμέσως τι συνέβη, μιας και φαίνεται να λέει: “Εγώ είμαι ο ίδιος! Έτσι όπως μπήκα στο παιχνίδι, έτσι και θα βγω από αυτό και θα συνεχίσω να είμαι!”, κάνοντας πάλι αναφορά για διπροσωπία!

Αγώνας επάθλου…

Ένας πολύ απαιτητικός αγώνας και οι τραυματισμοί θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σήμερα! Ο πρώτος θα είναι ο Στέλιος Κρητικός, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει και η Αγγελίκη Κοκκαλίτσα από την ομάδα των “Μαχητών”!

Ποιος όμως θα καταφέρει να κόψει το νήμα και να απολαύσει το λαχταριστό έπαθλο; Μαχητές ή Διάσημοι; Αναλυτικό spoiler για το σημερινό επεισόδιο, όπως κάθε φορά, λίγο πριν το επεισόδιο

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ