Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Η Φαίη εγκαταλείπει τον Δαμιανό στα… σκαλιά της εκκλησίας (pics)

Στο «Έλα στη θέση μου» αφού παγίδευσαν τον Βλάση με το τεστ DNA πείθοντάς τον ότι το παιδί δεν είναι δικό του, η Φαίη και ο Δαμιανός ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα του γάμου τους! Ωστόσο ο πρώτος δεν αργεί να ανακαλύψει την απάτη και η Φαίη αποφασίζει να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Βλάση να δημοσιοποιεί την κατάσταση που υπάρχει με το παιδί της Φαίης και αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου ούτε στην ίδια αλλά ούτε και στον Δαμιανό. Οι δύο τελευταίοι αποφασίζουν να τον παγιδεύσουν κάνοντας τεστ DNA με μία νέα μέθοδο και οι επιστήμονες-«μαϊμού» ανακοινώνουν ότι πατέρας είναι ο Δαμιανός. Το ζευγάρι αφού ξεπερνά (και) αυτό το εμπόδιο αποφασίζει να προχωρήσει κανονικά το γάμο του, με τις προετοιμασίες να ’ναι πυρετώδεις. 
Διαβάστε παρακάτω….
Ο γάμος Φαίης & Δαμιανού είναι προ των πυλών, με τον τελευταίο να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με την επιμονή της μέλλουσας συζύγου του να περάσει τη νύχτα στο σπίτι της Ρενάτας. Οπως και γίνεται. Στο μεταξύ, ο Βλάσης πιστεύει ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα φύγει για πάντα από την Ελλάδα, έχοντας στην κατοχή τους και τις μετοχές της Νέρμαξ. Η μέρα του γάμου φτάνει! Ο Δαμιανός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει για πάντα την παλιά του ζωή, ενώ την ίδια ώρα ο Βλάσης λαμβάνει δραστικά μέτρα για να τους εμποδίσει να το σκάσουν. Ετσι, ενημερώνει σχετικά τη Βάνα και εκείνη τους αφαιρεί από τις βαλίτσες για το ταξίδι του μήνα του μέλιτος τα διαβατήρια. 
Διαβάστε παρακάτω…
Κι ενώ η Φαίη ντύνεται νύφη στο σπίτι της Ρενάτας και συναντά όλα τα πρόσωπα της αυλής που τη βοηθούν να συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει, ο Βλάσης μαθαίνει για την απάτη του τεστ πατρότητας. 
Χωρίς να χάνει χρόνο καλεί τη Φαίη και οργισμένος της λέει: «Το μαγαζάκι που πήγαμε για το τεστ DNA με τον Δαμιανό το σφραγίσανε!». «Τι πράγμα;» αναρωτιέται η Φαίη και ο Βλάσης επαναλαμβάνει αυτό που της είπε, κάνοντας πιο ξεκάθαρη τη θέση του: «Το εργαστήριο αυτό που μου είπε ότι το παιδί δεν είναι δικό μου αλλά του Δαμιανού το κλείσανε για απάτη. Εχεις να μου πεις κάτι;».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Εκείνη τη στιγμή η Φαίη συνειδητοποιεί όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή της και του επισημαίνει: «Οντως, κάνανε λάθος. Το παιδί δεν είναι ούτε δικό σου ούτε του Δαμιανού. Είναι μόνο δικό μου, όπως και η ζωή μου!» και εν συνεχεία τού κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα. 
Διαβάστε παρακάτω…
Στο μεταξύ, ο Δαμιανός και όλοι οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας περιμένοντας τη νύφη, ενώ εκείνη τη στιγμή η Φαίη ζητάει από την Ισμήνη να της φέρει κάτι από το φαρμακείο. Χωρίς να χάνει χρόνο πηγαίνει προς τα μέσα και βγάζει το νυφικό, πετώντας το στο σαλόνι, βγαίνει στην αυλή και το… σκάει, χωρίς να αφήσει κάτι πίσω της!
 Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό:

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ